[LoR] Představení regionu: Targon
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Představení regionu: Targon

[LoR] Představení regionu: Targon

Matěj Vlček

Matěj Vlček

11. 8. 2020 14:00

Dalším přidaným regionem je nehostinné skalnaté území Targon.

Reklama

Po ukončení bety jsme si na další region z říše Runeterry museli chvíli počkat, v blízké době bude ovšem naše čekání u konce. 26. srpna do hry přichází opuštěný tajemný Targon, region záhad a magie.

Riot nám kromě příjemného teaseru nadělil také roadmap celé “Call of the Mountain” série, jejíž první fází je již zmíněné vydání regionu Targon. Na zbylé fáze a jejich data se můžete podívat zde:

[LoR] Představení regionu: Targon

Tento roadmap potvrzuje nový systém vydávání karet, se kterým Riot Games přišli zhruba před měsícem, nyní tedy získává svůj řád. Se začátkem každé hodnocené sezóny bude vycházet nová sada, která bude rozdělena na tři expanze. Ty od sebe budou rozděleny pravidelným intervalem dvou měsíců. První expanze v této sadě bude vždy obsahovat nový region a bude mít dvojnásobek přidaných karet než zbylé dvě expanze. Každý region bude dle plánů Riotu třetí expanzí završen a bude mít stejné množství šampionů jako regiony předchozí.


Tento nový způsob je zaveden hlavně za účelem inovace. Hráči budou tímto způsobem mít pravidelný přísun nových karet a nových balíčků, které s nimi mohou postavit. Riot chce mít zároveň dost času na každou z těchto expanzí, aby si každá nová i stará karta našla své útočiště v nějakém balíčku.

[LoR] Představení regionu: Targon

Můžeme se v průběhu tohoto roku tedy těšit celkem na 13 nových šampionů a 156 dalších karet, to vše z nového regionu, domova šampionů jako Leona, Diana, Zoe, Soraka, Taric nebo Aurelion Sol.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama