LCS přinese duel Liquidu proti TSM, závod o playoffs vrcholí
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS přinese duel Liquidu proti TSM, závod o playoffs vrcholí

LCS přinese duel Liquidu proti TSM, závod o playoffs vrcholí

Reibl

Reibl

7. 8. 2020 20:30

Poslední týden základní část LCS je tu.

Reklama

Je před námi poslední týden americké LCS. Podobně jako v LEC, i zde má šanci na playoffs stále úplně každý tým. Do vyřazovací části totiž postupuje hned 8 celků.

Výsledky všech klání najdete tradičně v esportovém přehledu.

Souboj o první příčky

Playoffs v LCS pojme celkem 8 týmů. Do vrchní části pavouka se probojuje 6 týmů. První dva ze základní části postoupí rovnou do druhého kola. Na předních pozicích aktuálně nalezneme Team Liquid, TSM a Cloud9. Parta okolo Jensena a Broxaha má aktuálně 2 hry náskok a Liquid si proto nejspíše první místo udrží. O postup do druhého kola playoffs se tak porvou TSM a Cloud9. Oba zmíněné týmy mají shodné skóre. C9 čeká lehčí víkend, jelikož se utkají s celky z druhé poloviny tabulky. TSM na druhou stranu čeká souboj s prvním Teamem Liquid.

LCS přinese duel Liquidu proti TSM, závod o playoffs vrcholí

Playoffs

Zbytek týmů v tabulce dělí většinou pouze jedna hra. Velké skoky v umístění se proto čekat nedají. Přesto má prakticky každý tým možnost si pozici před začátkem playoffs vylepšit.

Na Worlds nakonec pojedou 3 celky. Všechny se musí na šampionát probojovat přes playoffs. Víkend začíná dnes v noci duelem mezi Dignitas a Cloud9 ve 3:00. Sobotní večer odstartuje duel 100 Thieves proti Dignitas. Neděle pak nabídne především duel TL vs TSM přesně o půlnoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama