Riot odhalil plány do budoucna: Nová měna, interaktivní arény a změna setu
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Riot odhalil plány do budoucna: Nová měna, interaktivní arény a změna setu

Riot odhalil plány do budoucna: Nová měna, interaktivní arény a změna setu

Ajkaaa

Ajkaaa

7. 8. 2020 16:00

Galaxies nás brzy opustí. Co můžeme očekávat?

Reklama

Vesmírem se naše oblíbené Malé legendy pohybují už nějaký ten čas, ale zůstat rozhodně nemohou navždy. Brzy to bude půl roku, co máme možnost hrát TFT: Galaxies, ale jak je nám známo – sety se po šesti měsících mění. Jestli vás zajímá, co plánují vývojáři Teamfight Tactics do budoucna, jste na správném místě.


Sety

Podle všeho se na rotaci setů ani teď nic nezmění. Náhradník Galaxies vydrží až do dubna a neochudí nás ani o mid-set aktualizaci, která připadá na leden. Můžeme se těšit na nový pass, reset rankedů a novou rotaci šampionů a tříd.

O novém setu se toho ještě moc říct nedá. Vývojáři prozradili jen to, že v září vezmou Pengu a jeho kamarády na cestu do vzdálených zemí, kde bude “testována jejich oddanost bohům a jejich síla pokvete”. Vypadá to, že v TFT uvidíme mix Spirit blossom festivalu společně s blood moon vesmírem. Pravdu se však dozvíme velmi brzo v samostatném článku.

Spectator mode

Novinkou od dalšího setu by mohl být například spectator mode – možnost sledovat kamarády při hře, což v klasickém lolku jde. Tuto funkci bychom mohli vidět v TFT později v tomto roce.

Módy

Dalším projektem Rioťáků je jsou také módy pro Teamfight Tactics. Většina z nás určitou variaci deskové hry ocení. První mód by měl přijít do hry na začátku roku 2021.


Mobilní verze

Pokud hrajete TFT na více zařízeních, jistě jste si všimli spousty změn během jednotlivých patchů. Riot se neustále snaží upravovat TFT mobile, aby se dokázal vyrovnat počítačové verzi, a to třeba i na slabších mobilech. Momentálně se pracuje na historii zápasů, patch notes přímo v aplikaci a chatu. 


Malé legendy

Všichni jsme viděli roztomilé 3-hvězdičkové Malé legendy, ale jak se k nim dostat bez utrácení spousty peněz? Náhodná vajíčka s legendami opravdu nebyla vhodná cesta. Co se s tím dá dělat?

Star Shards

Ano, vidíte dobře. Dočkáme se nové herní měny, která bude platit pouze u TFT. Star Shards si můžete kupovat přímo, nebo nasbírat skrz Pass+. Použít je pak lze na zvýšení úrovně/hvězdiček vaší oblíbené Malé legendy. (Jo, to znamená, že bude dostupný očekávaný 3-hvězdičkový Astronaut Molediver a Star Guardian Silverwing)

Nově také bude k dispozici koupě Malé legendy s jednou její variantou. Vylepšit je pak můžete již zmíněnými Star Shards.


Skiny arén

Ve fázi testování jsou nyní nové interaktivní arény, které reagují na stavu naší hry! Ať už vyhráváte a nebo jste dosáhli 3-hvězdičkového šampiona, vaše deska si najde cestu, jak to s vámi oslavit. 

Riot odhalil plány do budoucna: Nová měna, interaktivní arény a změna setu

Všechny tyto informace budou brzy blíže specifikovány, do té doby si užijte poslední dny s TFT: Galaxies!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama