TSM změří síly s Cloud9, Immortals a Dignitas musí zabrat
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM změří síly s Cloud9, Immortals a Dignitas musí zabrat

TSM změří síly s Cloud9, Immortals a Dignitas musí zabrat

Filip Vít

Filip Vít

31. 7. 2020 17:00

Osmý týden americké soutěže je tady a konec základní části je na dohled!

Reklama

LCS je o týden napřed před evroskou soutěží, tudíž nás čekají poslední dva týdny, kdy celky budou usilovně bojovat o postup do playoff. Jelikož do vyřazovací části postupuje osm celků z deseti, šanci mají stále všichni. Tedy pokud nepočítáme C9, Liquid a TSM, kteří si svou účast v další fázi soutěže už vysloužili. 

Všechny zápasy, které nás čekají, najdete v eSportovém přehledu.

Immortals a Dignitas musí šlápnout na plyn

Immortals (3-11) a Dignitas (4-10) okupují poslední místa tabulky. Oba celky však nemusí házet flintu do žita, neboť mají čtyři utkání k tomu, aby si vysloužili svoje místečko v playoff. Pro oba celky bude klíčový vzájemný souboj, který je na programu v neděli hodinu po půlnoci. První vzájemné střetnutí ovládli hráči v žlutočerných dresech. Zvládnou se “nesmrtelní” pomstít a ukořistit tak cennou výhru?

Dignitas čeká zítra ve 3 ráno těžký souboj s Liquid, kteří společně s C9 vévodí americké soutěži. Immortals to budou mít o něco snažší. V pondělí časně ráno narazí na 100Thieves.

Golden Guardians se po příchodu Damonteho daří. Jak to bude dál?

Velmi povedeným krokem Golden Guardians byl příchod Damonteho z Dignitas. Po příchodu talentovaného středopolaře se týmu velmi daří a s bilancí 7-7 se pohybuje ve středu tabulky. Je pravdou, že v posledních soubojích čelili hráči GG proti papírově slabším soupeřům, nicméně jim to pomohlo přinejmenším získat dostatečné seběvědomí na to, aby mohli potrápit týmy jako C9, TSM nebo Liquid. Ostatně s obláčkovým týmem změří síly v jejich prvním zápase. Jejich druhým vyzyvatelem budou CLG, kteří se po velmi dobrém vstupu do letní části začali propadat. 

TH tip pro osmý týden LCS: Evil Geniuses vs. TSM EG stále provádí rošádu v týmu a hledají ideální sestavu, která bude mít potenciál na dovršení toho, co se na jaře nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Atraktivní podívanou nabídne LCS zítra kolem čtvrté ráno, kdy se TSM pokusí podruhé letos v létě porazit svého bývalého junglera Svenskerena a jeho kumpány. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama