Nový šampion: Yone
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion: Yone

Nový šampion: Yone

Reibl

Reibl

24. 7. 2020 15:00

Bratr Yasua má podobné schopnosti i vzhled.

Reklama

Riot před chvílí představil nového šampiona, jehož podobu a jméno již nějakou dobu známe. Yone je bratr Yasua a zde jsou jeho schopnosti.

Pasivka – Way of the Hunter

  • Yone používá dvě ostří. Každý druhý útok způsobuje magické poškození navíc. Jeho šance na kritický zásah je vždy dvojnásobná, ale kritické zásahy udělují méně poškození.

Q – Mortal Steel

  • Yone udeří ostřím daným směrem. Při zásahu získá stack Gathering Storm. Při dosažení dvou stacků další použití schopnosti posune Yone dopředu a vytvoří vlnu, která vyhodí do vzduchu trefené nepřátele.

W – Spirit Cleave

  • Yone udeří ostřím do výseče. Udělí přitom poškození o velikosti dle maximálního zdraví cíle. Při zásahu nepřátel Yone také získá na krátkou dobu štít. Velikost štítu se určuje dle počtu zasažených nepřátel.

E – Sould Unbound

  • Yone vstoupí do své duševní formy. Získá přitom bonusovou rychlost pohybu a zanechá za sebou své tělo. Když duševní forma vyprší, vrátí se Yone do svého těla a přitom udělí procentuální poškození všem cílům, které obdržely poškození při použití schopnosti.

R – Fate Sealed

  • Yone zasáhne všechny cíle před sebou a přesune se za posledního nepřítele. Zároveň udělí poškození a vyhodí do vzduchu a směrem k sobě všechny zasažené.

Do hry se dostane také Spirit Blossom Yone skin.

Nový šampion: Yone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama