Nejlepší klipy z kvalifikací OMEN LoL Summer Series
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší klipy z kvalifikací OMEN LoL Summer Series

Nejlepší klipy z kvalifikací OMEN LoL Summer Series

Giry

Giry

13. 7. 2020 16:00

Když se prostě nedaří.

Reklama

Už ve středu nás čeká finále OMEN LoL Summer Series, kde nejlepších osm týmů z proběhlých dvou kvalifikací změří síly a zabojuje o celkový prizepool 20 000 Kč. Obě kvalifikace jste mohli sledovat na twitch kanále Idyioma a musíme říci, že o zábavu bylo postaráno. Podívejte se na tři nejvtipnější momenty, kterých jsme byli během kvalifikace svědky.

1. Shurima Shuffle jako nováček

Azir je považovaný za jednoho z nejnáročnějších šampionů na ovládání, není proto divu, že i v rukou zkušených hráčů se občas mechanicky obtížný play nepovede. Své o tom ví Laudon – midař týmu Glore. Ten chtěl soupeře chytit pomocí manévru Shurima Shuffle, jenže nedolétl pomocí Q+E dostatečně daleko a ultimátku tedy použil naprázdno.

2. Flash není vždy ta správná volba

Znovu zůstaneme u týmu Glore. Před různými schopnostmi vám Flash nepomůže. Ať už pomocí tohoto summoner spellu skočíte kam chcete, neuhnete se ultimátce Karthuse, Caitlyn nebo třeba Ečku Ezreala. Hráč Skyp chtěl pomocí Flashe uhnout Ezrealovu Qčku, jenže Koudys z týmu Vikingekrig Academy použil svůj flash první a jeho Ečko si i po flashi našlo svůj cíl bez chyby.

3. Kdo má hezčí výstřih? 

Jak vyplnit pauzu na streamu, když se čeká na tým? Třeba tím, že si prohlédneme postavy šampionů pěkně zblízka. Idyom v tomhle momentu přiblížil divákům tři postavy a porvnal, kdo z nich se může pyšnit nejlepším výstřihem. Kdo vede u vás? Ashe, Quiyana nebo Sett?

Jedno je jasné, středeční finále turnaje by si nikdo neměl nechat ujít. Tak si zapište datum 15.7. od 16:00 do kalendáře. Více informací najdete na grunex.com/OMENSummerSeries.


Turnaj OMEN LoL Summer Series ti přináší herní notebooky OMEN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama