Nejlepší postavy pro patch 10.14
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.14

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Reibl

Reibl

13. 7. 2020 14:00

Jakým postavám se teď v SoloQ daří?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.14
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Statisticky nevíc úspěšnou postavou vzhledem k počtu her a našim pravidlům je Singed. Jeho winrate se blíží k 53 %, ovšem se slabým playratem. Maokai a Malphite jsou na tom v těchto ohledech lépe a bere obě postavy dosahují okolo 5% pickratu. Na dalších příčkách je to obdobné. Zvážit však můžete výběr Camille a Garena. Oba krom 51% winratu dosahují i slušného 8% pickratu.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Volibear i Rek’Sai předali své místo v grafice nové dvojici. Velice silným pickem se nyní jeví Kha’Zix. Jeho winrate je z junglerů nejvyšší a zároveň dosahuje i nadprůměrného pickratu. Karthuse tak často neuvidíte, ale ani on na tom rozhodně není špatně. Stálici pak představuje Nunu s Willumpem. Zvážit můžete také výběr Fiddlestickse a zmíněné Rek’Sai s Volibearem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Annie, Galio i Talon se pravidelně objevují v naší grafice nejúspěšnějších midařů. Obě postavy si ale winratem pohoršily. Mid zůstává relativně různorodý a pokud umíte málo hranou postavu dobře, je velká šance, že s ní uspějete. Dokazuje to například trojice Aurelion Sol, Karthus a Nocturne. Všechni tito šampioni mají vyšší winrate jak Annie, ale opravdu malý pickrate pod 2 %.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Na spodní lince aktuálně hodně dominuje Ashe. Její 53% winrate je velmi nadprůměrný a taktéž 20% pickrate. Druhý Jhin ztrácí dost procent v obou kategoriích. Dále je to již těsnější a krom Jinx se daří také Dravenovi, Kog’Mawovi, Vayne a Caitlyn.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.14

Mezi supporty patří mezi nejsilnější volby i nadále Bard. Ve winratu ho ovšem překonal Taric. Třetí Soraka rovněž dosáhla na více jak 52% winrate. Tuto trojici doplňuje Sona, Janna a Lulu. Aktuálně jsou tedy silní enchanteři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama