[LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?

[LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?

Little Panda

Little Panda

30. 5. 2020 14:00

Riot představil svůj plán na zbytek roku. Čekají nás nové herní módy, karty a regiony.

Reklama

Skvělým novinkám pro hru Legends of Runeterra jakoby nikdy nebyl konec. Již měsíc od oficiálního spustění se Riot rozhodl odhalit své další plány na červen a červenec. Vývojáři plánují, kromě vylepšování hry a balancování karet, přidat další herní módy. Navíc také známe datum, kdy se do hry dostane nové rozšíření, tedy nový region a další nové karty.

[LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?


Gauntlet 

Gauntlety, neboli miniturnaje budou stvořeny pro zkušené hráče, kteří si chtějí otestovat své dovednosti. Tento herní mód bude vždy přístupný jednou za určitý čas a bude mít pokaždé rozdílná pravidla (časem se budou oprakovat) Společné ale budou mít to, že stejně jako v expedici půjde o to, jestli se hráči podaří získat 7 výher. První miniturnaj budou hráči hrát s klasickými balíčky (pouze s klasickými omezeními 40 karet a max 6 šampionů). V druhém miniturnaji si budeme moci vyzkoušet hru s balíčky, kde bude povolena pouze jedna kopie od každé karty.


Labs

Labs (Laborky) se budou více podobat Hearthstonovým Tavern Brawlům. Tento herní mód bude určen pro hráče, kteří hledají rozptýlení od klasických her. Laborky budou hodně chaotické a jejich herní pravidla budou pozměněná oproti miniturnajům o poznání více. Jak bude vypadat první laborka zatím Riot nechtěl prozradit, ale víme, že rozhodně bude spojená s Heimerdingerem.

[LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?


Tématické události

Tyto speciální události známe již z League of Legends. Jednou za čas se ve hře objeví událost s určitou tématikou a přinese s sebou nové speciální úkoly a odměny. Zároveň bude do hry přidána další “event road” (cesta události) a bude fungovat stejně jako regionální cesta. Celkově budou tedy události zaměřeny na získávání kosmetických úprav, herních desek, emotů atd.


Nové karty a regiony

Riot již v minulosti slíbil, že s každým novým rozšířením chce vydat nový region. Nyní již víme, kdy tomu tak bude. Vývojáři se dohodli, že další velké rozšíření přijde vždy každých šest měsíců. První rozšíření přijde o něco dříve, a to v srpnu. Poté bude další až v únoru. Naštěstí pro nás přijde vývojářům tato dobu příliš dlouhá, a tak každé dva měsíce budou vydávat menší sety nových karet. První vyjde v říjnu tohoto roku.

[LoR] Nové herní módy aneb co bude dál?


Ostatní změny

Vývojáři slíbili, že vyslyší žádosti hráčů, kteří volají po úpravě LP v Master rankedech, vylepšení skládání balíčků v klientu. Dále přidají možnost sledování her a také přibudou herní žebříčky přímo do klienta.

Pokud si se svojí angličtinou věříte, podívejte se přímo na oficiální video od Riotu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama