Huni míří do Evil Geniuses, má to ale svá úskalí
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Huni míří do Evil Geniuses, má to ale svá úskalí

Huni míří do Evil Geniuses, má to ale svá úskalí

Filip Vít

Filip Vít

29. 5. 2020 18:00

V mezisezóně dochází k dost zajímavým změnám na soupiskách.

Reklama

Jednomu z nejznámějších toplanerů na světě se začala před necelými dvěma měsíci komplikovat kariéra. Dignitas oznámili Hunimu, že může hledat nové působiště. Přitom s korejským hráčem podepsali dvouletý kontrakt se kterým si vítěz korejské a evropské soutěže měl přijít na neskutečných 2,3 milionů dolarů. Po neúspěšném jarním splitu, kdy Dignitas v LCS obsadili sedmé místo a playoff jim uniklo opravdu o vlásek, se organizace rozhodla učinit změny v týmu.

Na vrchní lince uvidíme v letním splitu v dresu Dignitas V1pera, který odchází z FlyQuest. Huni v nejvyšší americké soutěži zůstává, když se domluvil na spolupráci s Evil Geniuses.

Otázkou teď je, jaká sestava vstoupí do letní části. Pokud by Huni nahradil na topu Kuma, musel by se stáhnout Jiizuke, nebo Bang, neboť by bylo v týmu až příliš mnoho cizinců. Hunimu chybí jeden split, aby se mohl stát americkým rezidentem. Pro příští rok by tento problém mohl být vyřešen, nicméně v létě si organizace bude muset rozmyslet, koho do soubojů v LCS nasadí. Pravděpodobné je přesunutí Banga do akademie a příchod Deftlyho do hlavního týmu, protože náhradník Jiizukeho pochází taktéž ze zahraničí. Jak se vedení organizace rozmyslí, to se dozvíme v příštích dnech.

Celku Dignitas se tak finančně uleví, neboť jedna třetina týmové rozpočtu byla zatížená smlouvou Huniho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama