Ask Riot: Nové herní módy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: Nové herní módy

Ask Riot: Nové herní módy

Filip Vít

Filip Vít

22. 5. 2020 16:00

Připravují rioťáci nové herní módy? A jaký je plán dalších prestižních skinů?

Reklama

Po necelém měsíci tu máme další příspěvky rioťáků, kteří odpovídali na vybrané otázky. Proč napříkad eventy nenabízí nové módy a kdy budeme mít opět možnost nakoupit prestižní skiny, se dozvíte v následujících řádcích.

Proč nové eventy nemají módy jako měly Odyssey nebo Star Guardian?

Náš cíl pro alternativní herní režimy se od Star Guardian: Invasion a Odyssey: Extraction hodně změnil. Tyto režimy přinesly opravdu jedinečné zvraty v základní hře, ale na dlouho vás nezabavily. Hráči byli nadšeni, že vyzkoušeli režimy, ale rychle se opět vrátili na Vyvolávačův žleb.

Ask Riot: Nové herní módy

Vytvoření nového herního režimu, který se výrazně liší od jádra hry League of Legends – jako je PvE povaha Odyssey nebo Dark Star: Singularity, zabere hodně času. Hlavně si chceme být jisti, že veškerý čas, který věnujeme vývoji nového módu, bude stát za to a hráči si budou hru užívat.

V poslední době jsme vnímali zpětnou vazbu o eventech. Hráči si převážně stěžovali na to, že snižuje jejich kvalita. Kromě toho, že nabízíme alternativní herní režimy s každým eventem, stále pracujeme na dalších vylepšeních, jako je systém “event pass” a rozmanitost misí. Doufáme, že v průběhu roku 2020 budeme pomalu provádět změny, které budou mít pozitivní ohlas.

HBBONG

Necháte nás nakupovat prestižní skiny během eventů na konci roku? Jaký je plán na zbytek roku 2020?

Ano, všechny prestižní skiny, které jste mohli letos získat pomocí event tokenů, budou opět k dispozici na konci roku za ”prestižní body”. Doprovodná ikonka a rámeček budou k mání jen tehdy, pokud odemknete skin během eventu.

Další várku šampionů, kteří obdrží prestižní skin, oznámíme až poté, co se prestižní skin na Zoe dostane na PBE, což by mělo být někdy v červnu.

KenAdamsNSA

Začátkem roku jste přislíbili hlasatelské balíčky. Nějaké novinky o tom, kdy vejdou do hry?

Když jsme se na začátku tohoto roku zmínili o hlasatelských balíčcích, doufali jsme, že na podzim vydáme první. Kvůli neočekávaným omezením, které způsobila pandemie, jsme se rozhodli vydání balíčků prozatím pozastavit.

Je třeba ale říci, že COVID-19 neovlivňuje pouze hlasatelské balíčky, nýbrž také legendární skiny a šampiony. Neexistuje žádné univerzální řešení, protože potřeby se liší podle oblasti, typu hlasu a mnoha dalších faktorů. Zatím se nám podařilo najít řešení pro nadcházející legendární skiny a šampiony. O dalších aktualizacích vás budeme informovat.

Bellissimoh

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama