Doublelift se oficiálně vrací do TSM
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Doublelift se oficiálně vrací do TSM

Doublelift se oficiálně vrací do TSM

Filip Vít

Filip Vít

27. 4. 2020 14:00 3

V situaci kolem hvězdného střelce došlo k rozuzlení.

Reklama

Známe odpověď na otázku týkající se budoucnosti Doublelifta. Spekulace se potvrdily a hvězdný marksman se po úspěšném působení v týmu Liquid vrací do TSM. Zde se opět setká s Bjergsenem a Biofrostem, s nimiž dvakrát slavil titul v americké soutěži.

Doublelift dlouhobě konzultoval problémy v týmu se Stevem Arhancetem, jenž je manažerem Liquid. Nakonec se oba shodli, že problémy jsou větší, než si mysleli, tudíž se jako nejlepší řešení po neúspěšné sezóně jevil odchod amerického střelce. Ten si váží podpory bývalého šéfa a je mu vděčný, že odchod od čtyčnásobných šampionů proběhl hladce. 

Team Liquid tak bude muset najít do léta schopného střelce, jenž po Doubleliftovi zaujme místo. Vhodným kandidátem by se jevil z akademie Tactical, který si už s partou kolem Jensena zahrál, když byl Doublelift vyslán na lavičku. Navzdory tomu, že je Tactical skvělý hráč, podle vedení týmu je příliš tichý a nezkušený. Dostane i přes to svou šanci v nejvyšší soutěži?

Otazník visí také nad budoucností Kobbeho. Dánský snajpr se připojil k TSM letos na jaře a měl jim pomoci zpátky na vrchol. Cesta nejúspěšnější organizace LCS skončila ale už ve druhém kole losers bracketu, když celek kolem Bjergsena nestačil na FlyQuest. Vrátí se Kobbe Evropy?

Více informací z Doubleliftových úst si můžete vyslechnout v následujícím videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama