[LoR] Představení regionu: Ionia
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Představení regionu: Ionia

[LoR] Představení regionu: Ionia

Little Panda

Little Panda

22. 4. 2020 11:00

Riot se s blížícím spuštěním oficiální verze Legends of Runeterra rozhodl vydat hned několik zajímavých videí spojených s Ionií.

Reklama

Oficiální ukončení bety a spuštění Legends of Runeterra je naplánováno na 30. dubna. I proto se Riot rozhodl vydat hned několik videí pro hráče, kteří stále váhají, zda dát LoR šanci. V minulých dnech Riot vydal několik videí o DemaciiFreljorduShadow IslesNoxu a Piltover a Zaun. Šestým a posledním představeným regionem v pořadí je Ionia. Pokud se stále rozhodujete, zda si hru zahrát, nebo máte přátele v podobné situaci, určitě dejte těmto videům šanci.

V nejbližší době se opět určitě dočkáme vydání ukázky nejnovějšího chystaného šampiona pro tento region, a jak je již podle videa ze série Příběhy z Runeterry zřejmé, s velkou pravděpodobností se bude jednat o Akali. V následujících dnech poté by Riot měl zveřejnit i nově chystaný region (nejspíše Bilgewater). Jeho odhalení lze předpokládat koncem tohoto týdne.

Nejnovější video z série Příběhy z Runeterry se jmenuje “Lekce”. Toto video si vývojáři nechali záměrně až na konec, jelikož jeho ochutnávka byla uvedena na Youtube již před třemi měsíci. Teaser ZDE.

Riot opět představil i jednoho z již vydaných šampionů – Yasua

Zde si můžete prohlédnout mechaniky regionu Ionia. Pokud si nejste jistí, který region by vám sedl nejvíce, třeba vám toto video pomůže se rozhodnout.

Už se těšíte na oficiální spuštění, které přinese navíc mnoho nových karet? A jaký je váš nejoblíbenější region? Své názory piště do komentářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama