[LoR] Představení regionu: Piltover a Zaun
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Představení regionu: Piltover a Zaun

[LoR] Představení regionu: Piltover a Zaun

Little Panda

Little Panda

18. 4. 2020 09:00

Riot se s blížícím spuštěním oficiální verze Legends of Runeterra rozhodl vydat hned několik zajímavých videí spojených s regiony Piltover a Zaun.

Reklama

Oficiální ukončení bety a spuštění Legends of Runeterra je naplánováno na 30. dubna. I proto se Riot rozhodl vydat hned několik videí pro hráče, kteří stále váhají, zda dát LoR šanci. V minulých dnech Riot vydal několik videí o DemaciiFreljorduShadow Isles a Noxu. Pátým představeným regionem v pořadí je dvojregion Piltover a Zaun. Pokud se stále rozhodujete, zda si hru zahrát, nebo máte přátele v podobné situaci, určitě dejte těmto videům šanci.

V nejbližší době se opět určitě dočkáme vydání ukázky nejnovějšího chystaného šampiona pro tento region. Pokud Riot dodrží systém, kterým videa vydává, čeká nás již představení regionu Ionia a hned poté nově chystaného regionu (nejspíše Bilgewater), jehož odhalení lze předpokládat koncem příštího týdne.

Nejnovější video z série příběhů z Runeterry se jmenuje “Opravdový génius”. Vidět několik šampionů z League of Legends na jednom místě – tedy v “dvojitém městě” Piltover a Zaun – je zajímavá podívaná. V tomto videu vystupuje Heimerdinger, Ekko a Jinx.

Riot ukázal navíc i Jinx mechaniky v jejím vlastním videu.

Zde si můžete prohlédnout mechaniky Piltover&Zaun dvojregionu. Pokud si nejste jistí, který region by vám sedl nejvíce, třeba vám toto video pomůže se rozhodnout.

Už se těšíte na oficiální spuštění, které přinese navíc mnoho nových karet? A jaký je váš nejoblíbenější region? Své názory piště do komentářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama