[LoR] Nové karty: Bilgewater šampioni a další odhalení
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Nové karty: Bilgewater šampioni a další odhalení

[LoR] Nové karty: Bilgewater šampioni a další odhalení

Little Panda

Little Panda

12. 4. 2020 16:00

Riot odhalil další šampiony do nové expanze.

Reklama

Riot neustále hledá nové způsoby, jak stále více napínat hráče čekající na nové rozšíření, které bude k dispozici 28. dubna. Poté co studio začalo postupně vydávat krátká animovaná videa a videa s představením regionů a vybraných šampionů, odhalilo vždy některého z nově chystaných šampionů (Quinn s Valorem a Sejuani). V nejbližší době se jistě dočkáme představení nového šampiona ze Shadow Isles.

To ale Riotu nestačilo a na svém oficiálním Youtube kanálu LoR Voices odhalil speciální interakce a dabing několika dalších šampionů. Lze předpokládat, že na jejich mechaniky si budeme muset ještě počkat, protože Riot zatím drží pravidlo - jeden šampion pro každý region a například Trundle, který je mezi odhalenými, patří do Freljordu, kde byla již odhalena Sejuani.

Lulu

Tato šampionka patří zařazením do Bundle City, tedy města Yordlů, které je magickým místem a neustále se přesouvá po mapě Runeterry. Lze předpokládat, že bude patřit buď do Demacie, jelikož její velká část příběhu se odehrává právě v tomto regionu, a nebo pod Piltover & Zaun, kde je zařazen již vydaný Yordle Teemo.


Trundle

Tento hrdina bude s jistotou patřit Freljordu.


Maokai

Ani u Maokaie nejsou pochybnosti, že by ho Riot zařadil jinam než k Shadow Isles.


Fizz

Odhalení tohoto šampiona je asi nejdůležitější. Právě Fizz je řazen do regionu Bilgewater, o kterém se hodně debatovalo jakožto nově přidaném regionu do Legends of Runeterra. Dalo by se říct, že díky tomuto videu si můžeme být téměř jistí, že Bilgewater opravdu přibude do hry.


Tahm Kench

Dalším potenciálním adeptem pro Bilgewater je tento sumec. Ačkoliv ho Riot oficiálně do tohoto regionu nezařazuje, je velká šance, že ve hře do Bilgewateru nakonec zapadne.


Lee Sin

Posledním představeným hrdinou je Lee Sin, který podle příběhu spadá pod Ionii.


Viktor a Vi

Tito dva šampioni patří do dvoj-regionu Pilver & Zaun. Viktor do Zaunu a Vi k Piltoveru.

 


Riven

Šampionem pro Noxus bude Riven.


Aurelion Sol

Největší záhadou je asi Aurelion Sol, u kterého můžeme jen hádat jaké s ním má Riot plány a do jakého regionuá ho chystá zařadit. Těžko říct, zda ho Riot vůbec vydá a nejedná se jen a způsob, jak zmást hráče.


Ve videích lze také zaznamenat interakce s velkým množstvím nově chystaných karet. Mezi ty nejzajímavější patří určitě karty šampionů. Těžko ale soudit, zda se jedná o chystané rozšíření či některé z budoucích expanzí. Jde se o následující šampiony:

  • Shyvana
    • Dragon Shyvana
  • Soraka
  • Taric
  • Zoe
  • Miss Fortune
  • Twisted Fate
  • Leona
  • Nocturne
  • Swain
  • Gangplank
  • Nautilus

V poslední době koluje hodně teorií, co těmito odhaleními Riot zamýšlel. S největší pravděpodobností se ale o žádné “matení nepřítele” nejedná a tato videa skutečně indikují nové hrdiny do další expanze. Proč by si totiž Riot dával tolik práce s něčím, co by nakonec nevydal.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama