C9 pokračují ve spanilé jízdě, TSM se utkají s 100Thieves
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek C9 pokračují ve spanilé jízdě, TSM se utkají s 100Thieves

C9 pokračují ve spanilé jízdě, TSM se utkají s 100Thieves

Filip Vít

Filip Vít

7. 4. 2020 08:00

Vyřazovací část LCS se posunula do další fáze. C9 se v semifinále utkají s Evil Geniuses.

Reklama

V playoff americké soutěže máme za sebou dva duely, ve kterých se rozhodlo, kdo postupuje dále do prvního semifinále a kdo naopak bude muset ještě podstoupit loser's bracket. Pojďme se podívat na výsledky prvních soubojů a jak vypadá pavouk vyražovací části.

Výsledky odehraných zápasů najdete v eSportovém přehledu, kde mimo jiné je k dispozici i rozpis nadcházejících duelů.


Nezastavitelní C9 smetli 100Thieves

Pohádka obláčkového týmu pokračuje. Cloud9 ztratili v základní části jarního splitu jen jednu hru a po první sérii v playoff si další prohru na svůj účet nepřipsali. Nisqy zářil ve všech třech hrách na Zoe, Blaber překvapil diváky ve druhé hře, když vytáhl Kindred, a Licorice si trumfnul v poslední hře picknout Hecarima na vrchní linii. Zvenova parta doslova vypráskala zlodějíčky, když na Vyvolávočově žlebu s nimi nestrávila více než 82 minut. Hráči C9 houževnatě kráčí za titulem. Dokáže je někdo zastavit?

Evil Geniuses vyzráli na FlyQuest

Sobotní série mezi Evil Geniuses a FlyQuest byla podstatně delší. Ve vyrovnaném souboji se nakonec radovali EG, kteří zvítězili poměrem 3:1. Zajímavá podívaná nás tedy čeká před branami finále, kde změří síly Evil Geniuses a Cloud9. V sestavě prvního zmíněného celku působí tři bývalí hráči C9. Možná oni najdou recept, jak vyzrát na své bývalé spoluhráče? Nebo se nový Svenskerenův tým postaví do řady dalších celků, kteří s C9 selhali? První semifinále je v plánu 11.dubna o desáté večerní .

Loser's bracket

Díky prvním odehraným duelů znají TSM a Golden Guardians svého soupeře. Loser's bracket začíná již dnes ve 22:00 soubojem mezi FlyQuest a Golden Guardians. Následující den ve stejný čas změří síly TSM a 100Thieves. Vítězové těchto dvou soubojů se utkají tváří v tvář 12.dubna.

Pavouk vyřazovací části LCS vypadá následovně:

C9 pokračují ve spanilé jízdě, TSM se utkají s 100Thieves

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama