České duo z MAD Lions sejmulo G2 Esports, Fnatic si poradili s Origen
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek České duo z MAD Lions sejmulo G2 Esports, Fnatic si poradili s Origen

České duo z MAD Lions sejmulo G2 Esports, Fnatic si poradili s Origen

Filip Vít

Filip Vít

6. 4. 2020 17:00 2

První týden vyřazovací části přinesl příjemné překvapení pro české fanoušky.

Reklama

Máme za sebou první týden vyřazovací části. Za necelé dva týdny budeme znát jméno evropského šampiona. Pojďme se nyní podívat, jak to v playoff aktuálně vypadá.

Výsledky uplynulého týdne, ale také rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


MAD Lions zaskočili G2 Esports

Na velké překvapení v playoff jsme nečekali dlouho. Hned v prvním zápase vyřazovací části skolil David Goliáše. Málokdo by vsadil na mladičký tým, v němž působí i dva čeští zástupci. Kurz na vítězství G2 Esports byl 1.10 a fanoušci spíše spekulovali o tom, zda-li dokáží MAD Lions potrápit Ocelotovu organizaci a ukořistit alespoň hru. Ale byla to právě lvíčata, která v sérii měla vždy navrh a Pekzova parta musela dohánět. Jednu chvíli to dokonce vypadalo, že MAD Lions ovládnou sérii poměrem 3:1, protože ve čtvrté hře si vytvořili poměrně velký náskok. Perkz však dokázal hrozbu odvrátit, když nakonec režíroval vítězství G2 se svou Cassiopeiou.

Rozhodující hra byla dechberoucí. Pátá hra byla zpočátku vyrovnaná, postupem času ale začali hráči G2 Esports zaostávat. I tak ale dokázala botlinka G2 najít cestu, jak ukončit hru ve svůj prospěch. Bohužel svůj plán nedotáhla do zdárného konce, ke zničení soupeřovi základny nechybělo příliš. Sami se podívejte na atraktivní poslední hru této série.

G2 Esports ale nemusejí klesat na mysli. Stále mají šanci probojovat se do finále. Na svého soupeře si však musí ještě počkat v opravných soubojích.


Fnatic deklasovali Origen, vrátí se zpět na trůn?

Zajímavý souboj byl na programu také ve sobotu, když se Fnatic utkali s Origen. Černooranžoví přesně před rokem proti Xpekeho týmu padli, tentokrát však svůj osud vzali pevně do svých rukou. Pomsta byla sladká, když už po čtvrté hře mohli slavit postup do dalšího kola.

Dalším, kdo se Rekklesově partě postaví do cesty za titulem, jsou MAD Lions. Vítěz tohoto duelu postoupí přímo do finále. Vrátí se Fnatic na trůn, nebo se stejně jako před rokem objeví ve finále české jméno? Tentokrát by to však ale byla dvě česká jména.


Pro králíčky jarní split končí

Souboj mezi Misfits a Rogue se lépe vyvedl druhému zmíněnému. Ačkoli králíčci ovládli první hru, v následujích třech to byli právě hráči Rogue, kterým se vždy podařilo dotáhnout hru do vítězného konce. Pro Denyka a jeho spoluhráče tak jarní split končí.

Rogue postupují do dalšího kola, kde narazí na Origen. Na vítěze tohoto duelu čekají zdrcení G2 Esports.

Pavouk playoff vypadá následovně:

České duo z MAD Lions sejmulo G2 Esports, Fnatic si poradili s Origen

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama