Nejlepší postavy pro patch 10.7
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.7

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Reibl

Reibl

5. 4. 2020 14:00

Jakým postavám se na novém patchi nejvíce daří?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.7
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Mezi nejúspěšnější topaře se na patchi 10.7 opět řadí Kled a Wukong. Rework Wukonga ho v minulém patchi vynesl na první místo. Od té doby jeho winrate klesl o 2 procenta. Pokud si ho budete chtít zahrát, počítejte s vysokým banratem. Na třetím místě nalezneme Singeda, který si polepšil na úkor Maokaie. Tito 4 šampioni mají všichni přes 52% winrate a lze je tak doporučit.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Z nejlepších junglerů si oproti minulému patchi pohoršil jak Warwick (4. místo a 52,11% winrate), tak Trundle (6. místo a 51,81% winrate). Největší úspěch má Wukong, ale opět platí, že ho v banu objeví téměř v polovině her. Pro mnoho hráčů otravný Shaco si vysloužil druhé místo a stálicí je v našem přehledu Nunu s Willumpem. Nad 51,5% winrate se dále dostali Shyvana, Rengar, Olaf a Kindred.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Pokud se podíváte do zdroje, tak na prvním místě uvidíte stále Nocturna. Bohužel jeho pickrate 1,6 % je pod naší stanovenou hranicí. Na prvních třech místech tak naleznete Talona, Katarinu Dianu. Na midu se často daří také Fizzovi a Vel’kozovi. Oba jsou těsně pod hranící 52% winratu.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Hrát Yasua na botu je stále risk, ale aktuálně se vyplácí. Jeho winrate je tomu důkazem. Na druhém místě se tradičně vysoký winrate drží Miss Fortune. Ve winratu naopak klesla Senna, která dosahuje 51,52 %. Úspěchu na botu se dostává krom Vayne také Jhinovi (51,44% winrate). Při správné týmové kompozici lze zvolit i Kog’Mawa.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.7

Nakonec supporti. Před 14 dny se prvním místě vyskytovala Sona. O 14 dní později spadla na 6. pozici a největšího winratu tak nově dosahuje Taric. Druhé a třetí místo so prohodili Bard s Nami a dlouhodobě se jedná o supporty se stabilním vysokým winratem. Pokud hledáte něco netradičního, můžete zkusit Maokaie. Jeho winrate je téměř 52 %, ale hraje se jen velmi zřídka (1,6% pickrate). Čtvrtou příčku pak obsadila Janna s 52,36% winratem.

To je pro tento týden vše. Příští neděli se podíváme na nejhranější postavy pro patch 10.7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama