Začíná playoff LEC: české duo z MAD Lions vyzve G2 Esports
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Začíná playoff LEC: české duo z MAD Lions vyzve G2 Esports

Začíná playoff LEC: české duo z MAD Lions vyzve G2 Esports

Filip Vít

Filip Vít

3. 4. 2020 14:00

Dnes startuje vyřazovací část jarního splitu. Jak si povedou Češi?

Reklama

Před necelým týdnem skončila základní jarní část evropské soutěže. Šestice nejlepších celků si pojistila své místo v playoff už v osmém týdnu LEC, nicméně v posledním týdnu se bojovalo o výhodnější výchozí pozice ve vyřazovací části. Jak dopadla základní část, se můžete podívat zde. My se nyní pojďme připravit na to, co nás čeká a nemine.

Harmonogram nadcházejích zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Pavouk playoff

Začíná playoff LEC: české duo z MAD Lions vyzve G2 Esports

Lvíčatům se do cesty postaví obhájci titulu

Carzzymu a Humanoidovi se podařilo obsadit v základní části čtvrté místo, což jim přináší obrovskou výhodu oproti celkům na pátém a šestém místě. Pokud by MAD Lions proti G2 Esports padli, nemusejí klesat na mysli, neboť stále budou mít šanci vyhrat titul evropského šampiona. V takovém to případě by se utkala lvíčata s vítězem duelu Misfits proti Rogue. Není třeba ale předbíhat. Tým, v němž působí česká dvojice, může zaskočit favorita. Nejednou se to v eSportovém světě stalo. V základní části dokonce na finalisty světového šampionátu jednou vyzráli. Souboj MAD Lions a G2 Esports začíná dnes v 18:00

Bude pomsta sladká?

Přesně před rokem na sebe narazili Origen a Fnatic v semifinále prvního ročníku LEC. Tehdy xPekeho organizace, v níž působil i český snajpr Patrik, zhatila plány černo-oranžových, když je porazila 3:1. Fanoušci tak přišli o očekávané finále, kde o první titul LEC mohli zápasit odvěcí rivalové. 

Zítra v 17:00 bude mít Rekklesova parta možnost pomstít se, a přiblížit se návratu na evropský trůn. Zvládnou to hráči Fnatic tentokrát, nebo se budou opět radovat Origen?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama