Riot schválně zvýšil obtížnost pro získávání event tokenů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot schválně zvýšil obtížnost pro získávání event tokenů

Riot schválně zvýšil obtížnost pro získávání event tokenů

Reibl

Reibl

2. 4. 2020 17:00

Opět je třeba odehrát 2-3 hry za den v průměru.

Reklama

Pokud jste si v herním obchodě zakoupili Event Pass, mohli jste zaznamenat, že získávání tokenů je lehce pomalejší, než u minulých eventů. Riot se k tomu odhodlal záměrně.

Podle vývojáře Meddlera event pass původně vyžadoval 4 hry za den, abyste dosáhli na Prestige skin. Hráči se však ozvali, že je to příliš mnoho. Riot tedy ustoupil a snížil to na 2 až 3 hry za den. V obdbobí svátků, konkrétně při eventech Night & Dawn a později u Mecha Kingdoms, se potřebný her znovu snížil na 1,5 hry v průměru za den.

Event Mecha Kingdoms již probíhal mimo vánoční svátky a až příliš mnoho hráčů podle Riotu dosáhlo na nejvyšší odměnu, tedy Prestige skin, či Prestige tokeny. Podle vývojářů jde o exkluzivní odměnu a tak to má i zůstat.

Nově je tedy opět potřebné odehrát 2 až 3 hry denně, abyste na Prestige skin, nebo tokeny dosáhli. Stále jde o menší počet her, než původně. Na druhou stranu je zapotřebí odehrát méně zápasů k dosažení milníku, který vám přidá Prestige tokeny. Původně hráči museli nasbírat 20 bodů. Night & Dawn event toto číslo snížil na 15 a ačkoliv Riot chtěl opět zvýšit tento počet, nestalo se tomu tak.

Prestige skiny tak získáte jen při dlouhodobém pravidelném hraní průměrně 2 až 3 her denně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama