Nejhranější postavy pro patch 10.6
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejhranější postavy pro patch 10.6

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Reibl

Reibl

29. 3. 2020 15:00

Koho hráči nejčastěji volí na jednotlivé linky?

Reklama

Poslední patch 10.6 je s námi už přes týden. Dnes se podíváme, které postavy hráči nejčastěji berou na jednotlivé linky v SoloQ. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.6
  • Nejvyšší pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Za 14 dnů se situace na topu příliš nezměnila. Pouze výměna Mordekaisera s Dariusem stojí za zmínku na předních pozicích. Velký skok pak zaznamenal Wukong, kterého bychom nalezli na sedmé příčce. Jeho 7,9% pickrate doplňuje vysoký 54% winrate. Z hraných topařů je na tom dost špatně například Irela. Ta se při podobném pickratu jako Wukong drží na 46,3% winratu.


Jungle

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Obliba Lee Sina asi jen tak neskončí. Jeho pickrate za dva týdny klesl pouze o dvě procenta. Na druhém místě se stále drží Elise. Ovšem třetího Jarvana vystřídal Ekko. Doplňme, že nad 10% pickrate se dostal ještě Zac. Na druhém konci žebříčku je teď Fiddlesticks, který se za pár dní dočká reworku na live serverech. Strašákovi by to mělo razantně navýšit pickrate z 1,1 %.


Midlane

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Yasuo, Diana Sylas se i po čtrnácti dnech drží na prvních pozicích. Zde také moc změn nečekejte. Stejně, jako minule, můžeme zmínit Katarinu, která dosahuje 52,6% winratu. Hráči, jenž preferují scaling postavy, pak volí často Kassadina. Spolu s Vladimirem jde o postavy dosahující 6,9% pickratu.


Botlane

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Na spodní lince nejčastěji potkáme trojici Ezreal, Kai’Sa a Miss Fortune. Zajímavostí je nízký winrate prvních dvou. Ezreal představuje vhodnou volbu pro zkušenější hráče, kteří umí trefovat skillshoty. Síla Kai’Sy zase roste spíše se šampiony, jenž mají CC. Za osvědčenou volbu tak můžeme považovat hlavně Miss Fortune. Ta má krom Senny největší winrate na této lince. Hráči pak často volí i Caitlyn a Luciana. Oba si mohou připsat přes 16% pickrate.


Support

Nejhranější postavy pro patch 10.6

Z nejhranějších supportů si pohoršila Senna. Její přítomnost na botu klesla i kvůli vysokému banratu. Krom zmíněné trojice z obrázku se na spodní lince často setkáme i s Yuumi. Ta však při podobném pickratu jako Nautilus dosáhla pouze na 48,3% winrate. Více se tak daří až páté Leoně, která dosáhla 10,8% pickratu a 50,5% winratu.

To je pro tento týden vše. Příští neděli se podíváme na nejlepší šampiony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama