Esportová platforma Planet9 vám pomůže najít spoluhráče a poskytne zpětnou vazbu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Esportová platforma Planet9 vám pomůže najít spoluhráče a poskytne zpětnou vazbu

Esportová platforma Planet9 vám pomůže najít spoluhráče a poskytne zpětnou vazbu

Giry

Giry

1. 3. 2020 07:00

Hledáte spoluhráče se stejnými schopnostmi, stejnou motivací a stejnými cíli?

Reklama

Společnost Acer měla na IEM v Katowicích představit novou esportovou platformu Planet9. Jenže do Spodek arény ani na IEM expo nebudou vpuštěni žádní návštěvníci, a tak si Planet9 představíme alespoň v tomto článku.

Planet9 je onlinová platforma cílící na esportovou komunitu, disponuje několika funkcemi, které mohou hráčům pomoct zlepšit se a dosáhnout svých vysněných cílů.

Spojte se s hráči

Základem je komunitní část, Planet9 vám pomůže najít spoluhráče na podobné dovednostní úrovni a se stejnými cíli. Chcete zamířit mezi elitu? Nejste sami, najděte podobně smýšlející spoluhráče a zkuste se na nejvyšší příčky dostat společně.

A nejde jen o hráče. Chtěli byste svůj rozvoj vložit do rukou trenéra? I toho můžete na Planet9 najít, on pak může váš výkon sledovat a radit.

Zpětná vazba přímo pro vás

Hráči všech úrovní se mohou navíc těšit na podrobnou statistiku hodnotící jejich dovednosti. Poznáte, jaké své silné stránky máte využívat a zároveň na kterých slabinách zapracovat. 

Přes Planet9 se můžete účastnit nebo pořádat turnaje - od malých, přes velké, sponzorované až po ty oficiální. Acer slibuje jednoduché organizování turnajů počínaje registrací přes tvoření herních plánů až po poskytování herních výsledků a analýzy.

Pro víc informací zamiřte na planet9.gg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama