Nejlepší postavy pro patch 10.4
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.4

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Reibl

Reibl

23. 2. 2020 15:00

Které postavy mají v tomto patchi největší winrate?

Reklama

Je tu patch 10.4, který přinesl několik balančních změn. Pokud chcete na žebříčků hodnocených her postoupit výše, máme pro vás několik tipů na každou linku. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.4
  • Pickrate alespoň 2 %
  • Nejvyšší winrate

Top

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Na horní lince dosahuje největšího winratu Kled. Chybu neuděláte ani při výběru Maokaie a Ornna. Ten má zároveň i nejvyšší pickrate ze všech topařů. Z dalších postav dobrých výsledků dosahuje i Garen (52,3% winrate) a například Darius (51,9% winrate). Nejnovější šampion Sett si drží 51,6% winrate, ovšem je zabanovaný v téměř polovině her.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Duo Nunu a Willump dominuje v rámci junglerů. Jejich pickrate je zároveň z výše zmíněné trojice nejvyšší. Pokud vás lákají šampioni, které hráči berou do jungle častěji, můžete zkusit Mastera Yi (52,2% winrate, 7,1% pickrate) nebo Zaca (52,2% winrate, 8,9% pickrate).


Mid

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Prostřední linku s více jak 2% pickratem nyní ovládá Fizz. Dobrou volbou krom Katariny a Ekka může být i Diana (52,1% winrate). Z AD midařů pak Talon (51,9% winrate).


Bot

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Senna na botu stále dominuje. Její winrate oproti minulému patchi lehce vzrostl a jedná se tak stále o bezpečnou volbu na spodní linku. Vysoko se drží i Miss Fortune. Pokud chcete zariskovat, můžete zkusit i Twitche a Yasua. Jejich winrate je řadí mezi naši vybranou trojici, ovšem pickrate se v obou případech pohybuje pod 2 %.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.4

Jako poslední zde máme roli supporta. Přes 53% winrate se dostal pouze Bard, který díky svým schopnostem může ovlivnit více linek v úvodní fázi hry. Následuje Nami a Blitzcrank, který je často terčem banů. V žebříčku můžeme zmínit i Jannu (52,25% winrate) a Tarica (52,96% winrate).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama