Souboj Čechů v LEC, Origen vyzvou Fnatic
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Souboj Čechů v LEC, Origen vyzvou Fnatic

Souboj Čechů v LEC, Origen vyzvou Fnatic

Filip Vít

Filip Vít

20. 2. 2020 15:30

Startuje přelomový pátý týden LEC. Jak se povede Čechům?

Reklama

Začíná další týden evropské soutěže, ve kterém se základní jarní část přehoupne do druhé poloviny. V prvním hracím dni tak týmy změří síly se soupeři, se kterými letos ještě neměly tu čest. Den poté budeme moci sledovat první odvetná utkání.

Přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu, kde se můžete také podívat na výsledky z předešlých týdnů.

Zastaví české duo z MAD Lions rozjeté Misfits?

Hned v prvním zápasu pátého týdne LEC budou uspokojeny oči českých fanoušků. Ve hře budou totiž hned tři krajánci. České duo z MAD Lions změří síly s denykem a jeho Misfits.

Support králíčků zažívá teď velmi úspěšné období, neboť se svými spoluhráči vyhrál posledních šest duelů v řadě. Třešničkou na dortu bylo vítězství v minulém týdnu proti G2 Esports. Ani MAD Lions nezahálí a s bilancí 5-3 se dělí o druhé místo s Fnatic a Rogue.

Denyk i Carzzy bojují o nováčka splitu. Výsledek v jejich vzájemném souboji může tedy později hrát svoji roli. Pro oba bude ale než individuální ocenění důležitější posun v tabulce. Pokud se podaří MAD Lions utnout vítěznou šňůru králíčkům, dotáhli by se tak na týmy v čele tabulky.

Souboj Čechů v LEC, Origen vyzvou Fnatic

Vitality budou bojovat o první vítězství

Vitality mají za sebou osm duelů a ani v jednom z nich nevyšli jako vítězové. Odrazit ze dna by se mohli už tento týden, kdy narazí na Schalke 04 a SK Gaming. V sestavě pravděpodobně nebude chybět ani Steelback, s nímž se žlutočerní pokoušeli o první vítězství ve druhém zápasu uplynulého týdne.

Schalke 04 jsou empatiční. Sami prožívají téměř totéž, na rozdíl od Vitality mají na svém kontě už první zářez. O ten se překvapivě postarali minulý týden, kdy deklasovali G2 Esports. Po úspěšné premiéře Innaxe lze tak očekávat, že Forg1ven se do sestavy nevrátí a to nejen kvůli jeho herním výkonům.

Podaří se celku, v němž působí Cabochard, urvat první hru na svou stranu, nebo ožije fotbalová gigant po prvním vítězství, které ukořistila proti Ocelotově organizaci?


TH tip pro první hrací den: Excel Esports vs. G2 Esports Využije Patrik a jeho Excel Esports klopýtání G2, kteří právě prožili 0-2 týden? Zápas je na programu ve 20:00.

 TH tip pro druhý hrací den: Misfits vs. Rogue Mladé ambiciózní celky si to rozdají v sobotu kolem sedmé večerní. Bude pokračovat denyk s králíčky na vítězné vlně, nebo se o jejich skalp postarají hráči Rogue?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama