Pobelter se vrací do CLG, nahradí Crowna
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Pobelter se vrací do CLG, nahradí Crowna

Pobelter se vrací do CLG, nahradí Crowna

Filip Vít

Filip Vít

20. 2. 2020 13:00

Několikanásobný americký šampion se pokusí zachránit CLG.

Reklama

Návrat ztraceného syna. I tak by se dal nazvat příchod Pobeltera do CLG. Zmíněná americká organizace se aktuálně trápí na dně tabulky s mizernou bilancí 1-8. Bylo už tedy na čase odhodlat se ke změně. V pátém týdnu LCS se tak na pódiu představí Eugene „Pobelter“ Park, jenž nahradí světového šampiona z roku 2017, Crowna. Tomu se vstup do nové sezóny absolutně nevydařil. Čtyřiadvacetiletý Korejec má po čtvrtém týdnu LCS nejvíce smrtí i nejmenší KDA ze všech midlanerů v soutěži. 

V minulém roce oblékal Pobelter dres FlyQuest, kde podával konzistentní výkony. Na jaře s týmem obsadil v základní části čtvrté místo. Stejné umístění si parta kolem Wildturtla vybojovala i v playoffs. Letní split už tak vydařený nebyl, nicméně FlyQuest získali dostatek bodů, aby si zahráli regionální kvalifikaci o poslední letenky na Worlds. V prvním kole bohužel Pobelter s parťáky vypadl a sezóna pro ně skončila. 

V přestupovém období Pobelter neobdržel žádnou nabídku, což nejen pro něho samotného bylo velmi překvapující. Hvězdný střelec a bývalý parťák Doublelift byl taktéž zaskočený. Svého bývalého spoluhráče totiž zařadil do top čtyřky midlanerů v Americe a bylo pro něj nepochopitelné, že o jeho služby nemá nikdo zájem.

Eugene po čtyřech týdnech LCS opouští Team Liquid, kde působil v trenérském štábu. Na telefonát od Counter Logic Gaming nemohl říct ne, neboť je to pro něj jedinečná šance dokázat, že celky v americké soutěži udělaly chybu, když se o něj nezajímaly. Pobelter reprezentoval CLG v roce 2015, kdy v sestavě: Zionspartan, Xmithie, Pobelter, Doublelift a Aphromoo slavil jeho první titul amerického šampiona.

Podaří se trojnásobnému vítězi LCS pozvednout trápící se CLG? Pobeltera čeká náročný start, když prvním jeho oponentem budou dosud neporažení C9. V druhém hracím dni se americký midlaner střetne s bývalými spoluhráči z FlyQuest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama