TSM se utkají s Cloud9, Xmithie s Immortals vyzve Team Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek TSM se utkají s Cloud9, Xmithie s Immortals vyzve Team Liquid

TSM se utkají s Cloud9, Xmithie s Immortals vyzve Team Liquid

Honza Fremut

Honza Fremut

15. 2. 2020 19:00

Je tu již čtvrtý týden LCS!

Reklama

Za oceánem dnes začne čtvrtý týden americké LCS. Jak se zatím daří týmům v LCS si můžete přečíst zde. Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu.


První zápas začne dnes ve 23:00 a konečně se americkým fanouškům představí dánský jungler Broxah. Ačkoliv Broxahův odchod z Fnatic do Team Liquid byl oznámen již v předsezóně, kvůli problémům s vízem nemohl Broxah první tři týdny hrát, což se podepsalo na výkonech jeho nového týmu. Liquid mají po třech týdnech skóre 2-4 a dnes se představí proti Immortals, jejichž skóre je 4-2 a patří jim druhá příčka. Právě v Immortals hraje bývalý jungler Liquid Xmithie. Můžeme se tak těšit na zajímavý souboj. 

Druhý zápas v pořadí nebude o nic míň zajímavější, ba naopak. Uvidíme totiž souboj odvěkých rivalů, Cloud9 a Team SoloMid. Zatímco Cloud9 v této sezóně ještě neprohráli, TSM se dělí o druhou příčku s Immortals a mají za sebou čtyři výhry v řadě. Jak je tomu již v LCS zvykem, v obou týmech najdeme Evropany. Tentokráte se proti sobě postaví Evropané hned na dvou linkách – na midlane Bjergsen a Nisqy, na pozici ADC Kobbe a Zven. 

Druhý hrací den začíná již ve 21:00, ovšem nenabídne již tolik zajímavých zápasů. Ve 22:00 se utkají prozatím dva nejhorší týmy letošní sezóny – Team Liquid a Counter Logic Gaming. Jak již bylo zmíněno, Team Liquid nyní již s Broxahem. O půlnoci se můžeme těšit na další souboj dvou evropských midlanerů. Zprostředkují ho Eika a Jiizuke. Zajímavostí ve společné historii těchto dvou hráčů je, že to byl právě Eika, kdo na krátkou dobu v roce 2016 posadil Jiizukeho na lavičku v italském týmu Team Forge. Nynější kouč SANDBOX Gaming Laden se tehdy rozhodl udělit lekci Jiizukemu za jeho laxní přístup a výkonu a z dlouhodobého hlediska tímto krokem Jiizukemu velmi pomohl v kariéře. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama