Antoine Griezmann zakládá s bratrem vlastní eSportový tým
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Antoine Griezmann zakládá s bratrem vlastní eSportový tým

Antoine Griezmann zakládá s bratrem vlastní eSportový tým

Filip Vít

Filip Vít

22. 1. 2020 18:00

Francouzský fotbalový reprezentant se rozhodl vybudovat se svým bratrem eSportový tým.

Reklama

Francouzský fotbalový hráč Antoine Griezmann je nejnovější celebritou, která se pustila do světa esports. Barcelonský útočník tento týden oznámil, že vytváří se svým bratrem vlastní esportový tým. Pro slavného fotbalistu není hraní za monitorem neznámou, o čemž svědčí i proslulá oslava na světovém poháru FIFA v roce 2018, která zahrnovala taneční emoci „L“, kterou Grizzy převzal z Fortnite.

Za pomoci svého bratra, Théo Griezmanna, bude tým známý jako Grizi esports. Maskotem nové organizace bude tučňák. Bratři doufají, že se jim podaří postavit týmy ve Fortnite, League of Legends, FIFA, Counter Strike: Global Offensive a Rainbow Six Siege.

Antoine Griezmann zakládá s bratrem vlastní eSportový tým

Investice sportovních osobností do esportu jsou známým trendem. Antoine Griezmann je ale první sportovní ikonou, která společně se svým bratrem buduje tým od úplného začátku. Časem se ukáže, zda Grizi esports dokáže konkurovat nejlepším týmům v oboru. Jedno je ale jasné. Jméno Griezmann bude velkým lákadlem nejen pro hráče, ale také pro fanoušky a sponzory.

Théo Griezmann se pochlubil, že za méně než deset minut měli už přes 1500 žádostí. Bratr fotbalové hvězdy bude vykonávat většinu prací v týmu, nicméně rozhodovat budou oba společně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama