Odměna za ohromení Setta, tajemná karta v lootu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Odměna za ohromení Setta, tajemná karta v lootu

Odměna za ohromení Setta, tajemná karta v lootu

Ajkaaa

Ajkaaa

5. 1. 2020 16:00

Nový šampion nepřichází s prázdnou.

Reklama

Asi před dvěma týdny se objevily zprávy o tajemných kartách na PBE. Po úspěšné hře se hráčům ukázala zpráva: “the Boss calls”, která sděluje, že jste Bosse zaujali a brzy se s ním setkáte. “Bossem” je myšlen nový šampion Sett, o kterém si můžete přečíst v nedávném článku. Přestože se nám nedostalo žádné oficiální zprávy, kartičky začaly běžně dostávat hráči na live serverech.

Jak ohromit Setta?

Podle hráčů na to existuje několik různých způsobů. Musíte ve hře podat excelentní výkon. Někteří hráči z PBE prý dostali kartu za udělení nejvíce poškození v zápase, za S+ známky, nebo quadrakilly a pentakilly.

Jiní tvrdí, že jediná cesta vede přes “first blood”, aneb první prolitou krev. Spousta hráčů potvrdila, že poté, co desetkrát prolili první krev, kartu dostali. Počítají se ovšem jen normální a hodnocené hry na Summonner’s Riftu a Howling Abbys. Z časově omezených modů, custom her, and her proti botům kartu nedostanete.

Co mi dá Settova karta?

Nic – alespoň zatím. Nikdo neví, k čemu karta je. Riot sice oznámil Setta, ale o kartě řeč nebyla. Měla by být užitečná od 14. ledna, kdy už bude snad ve hře i sám Sett i s novým Mecha Kingdoms skinem.

Odměna za ohromení Setta, tajemná karta v lootu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama