Mortdog prozradil, kdy vyjde TFT mobile a Set 3
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Mortdog prozradil, kdy vyjde TFT mobile a Set 3

Mortdog prozradil, kdy vyjde TFT mobile a Set 3

Ajkaaa

Ajkaaa

3. 1. 2020 17:00

Možná řekl více, než chtěl.

Reklama

Jak všichni víme, součástí oslav desetiletého výročí League of Legends bylo oznámení několika her a také jejich přístupnosti na jiných platformách. Nevěděli jsme ovšem, kdy se k nám tohle vše dostane. To se nyní změnilo.

Teamfight Tactics mobile

TFT designér Stephen 'Mortdog' Mortimer na svém streamu 22. prosince řekl, že můžeme očekávat hru na mobilech do 31. května. Do té doby se samozřejmě může vše změnit. Riot Games má obrovskou fanouškovskou základnu, kterou rozhodně nechce zklamat, takže si snad brzy zahrajeme. Postupem času se nám jistě dostane bližší datum, ale aspoň se už teď máme na co těšit.

TFT Set 3

Ačkoliv si někteří hráči ještě nestihli zvyknout na Set 2 – Rise of the elements, po internetu už kolují zprávy o tom, kdy vyjde Set 3. Stejně jako s TFT mobile, Mortdog na svém streamu na otázku “Máte už datum pro Set 3?” odpověděl: “Ano, ale nemohu ho říct. Vše, na čem jsme se shodli, je že Set 2 bude stejně dlouhý jako Set 1. Takže říkám lidem, ať si to spočítají,”. (Sami se můžete podívat na klip tady.) A lidé si to spočítali. Set 1 vyšel 26. 6. a skončil 6. 11. – přesně po 19 týdnech. To znamená, že by se Set 3 mohl na našich obrazovkách objevit kolem 18. března.

Mortdog také zmínil, že existence pouhých pěti 5-hvězdičkových jednotek v Setu 1 a 2 hráčům až moc zjednodušovala koupi šampionů, které potřebovali, takže v dalším setu nejspíše jedna 5-hvězdičková postava přibude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama