Riot oznámil dvě singleplayerové hry - Ruined King a CONV/RGENCE
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot oznámil dvě singleplayerové hry - Ruined King a CONV/RGENCE

Riot oznámil dvě singleplayerové hry - Ruined King a CONV/RGENCE

Giry

Giry

13. 12. 2019 02:30

Na včerejších Game Awards oznámil Riot své první singleplayerové hry.

Reklama

V noci na dnešek proběhlo v Americe předávání cen Game Awards a poprvé se ho účastnil také Riot. Ten totiž nedávno oznámil svou developerskou odnož Riot Forge, která se ve spolupráci s nezávislými vývojářskými studii bude zaměřovat na vydávání singleplayerových her ze světa League of Legends (více informací v tomto článku).

A Riot Forge společně se studiem Airship Syndicate zveřejnili na Game Awards trailer první dvě singleplayerové hry z dílny Riotu. Ta první se jmenuje Ruined King: A League of Legends Story.

Jedná se o příběhové turn-based RPG, ve kterém budete hrát za šampiony z League of Legends. S nimi se vydáte prozkoumávat regiony Bilgewater a Shadow Isles – příběh se odehrává po událostech během Burning Tides (ty si můžete pamatovat z reworku Gangplanka).

Dočkáme se turn-based soubojů, skvělé grafiky, několika překvapení a samozřejmě také porů. Hra by měla posunout příběh několika šampionů dopředu.


Druhá hra se nazývá CONV/RGENCE: A League of Legends Story. Tu Riot vyvýjel ve spolupráci se studiem Double Stallion Games.

Conv/rgence (Convergence) je plošinovka s příběhem Ekka ve městě Zaun. Samozřejmě nebude chybět ovládání času, ale dozvíte se, že manipulace s ním se neobejde bez následků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama