Otevírá se Riot Forge, vydavatel pro singleplayerové hry ze světa League of Legends
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Otevírá se Riot Forge, vydavatel pro singleplayerové hry ze světa League of Legends

Otevírá se Riot Forge, vydavatel pro singleplayerové hry ze světa League of Legends

Ajkaaa

Ajkaaa

6. 12. 2019 15:00

Co je to Riot Forge?

Reklama

Runeterra a její šampioni nabízí nekonečné možnosti, což pro nás znamená spoustu nových příběhů a her ze světa League of Legends.

Jak se Riot Forge liší od Riot Games?

Riot Forge je vydavatelství pod Riot Games, které doplňuje výzkumový a vývojový program Riotu. Hlavním záměrem je práce se zkušenými studii mimo Riot Games k vytvoření League of Legends her na míru. Tyto hry budou vytvořeny v partnerských studiích a vydány v Riot Forge. Každá hra bude rozšiřovat svět League of Legends a umožní hráčům zážitek v LoL, jako nikdy dříve.

Jak Riot Forge pracuje s vývojáři?

Partnerská studia jsou povzbuzována k práci a hledání vlastního hlasu skrz svět League of Legends. Jsou vedena vědomostí vytvořenou během poslední dekády. Díky tomu udrží příběhy LoL v jejich základní podstatě a nebo je vylepší vlastními příběhy a přepracováním Ligy v jejich vlastním stylu.

Vydá Riot Forge nové hry od Riot Games?

Riot Forge vydá pouze hry vytvořené externě pod vedením studií třetí strany. Těmito partnery jsou nezávislá studia s vášní a zápalem pro práci v LoL světě.

Na jakých platformách můžeme očekávat hry od Riot Forge?

Hry budou kdekoliv, kde je hráči hrají: PC, konzole a mobily. Cílem je umožnit dostupnost her v největším dosahu, jaký se nabízí, ale ne každá hra bude na všech platformách. 

S jakými vývojáři Riot Forge pracuje?

Je moc brzy na zveřejnění jmen, ale už nyní lze říct, že už všichni tvrdě pracují na vytvoření neuvěřitelného zážitku pro všechny hráče. Část důvodu, proč jejich jména nejsou veřejná, je minimalizace jakéhokoliv rozptýlení. Jediný fakt hodný zveřejnění je: všechna partnerská studia jsou opravdu fantastická a talentovaná.

Kdy si budu moct zahrát Riot Forge hru?

Hry jsou teprve na začátku procesu vývoje. Až budou trošku dál, dočkáme se oznámení, jaké hry to jsou. Při odběru na riotforgegames.com budete informováni o všech aktualizacích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama