Forgiven už zná jméno svého supporta, BrokenBlade zůstává v TSM
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Forgiven už zná jméno svého supporta, BrokenBlade zůstává v TSM

Forgiven už zná jméno svého supporta, BrokenBlade zůstává v TSM

Filip Vít

Filip Vít

3. 12. 2019 14:55

Řecký marksman už ví, kdo mu bude krýt záda. V Americe došlo k několika změnám na soupiskách.

Reklama

Týmy po celém světě mají stále možnost ovlivnit budoucnost hráčů a trenérů. Pojďme se podívat na další příval informací z přestupového období. Kompletní přehled přestupů v LEC, LCS, LCK a LPL najdete zde.

Korejský support bude krýt záda Forgivenovi

Schalke neprožili úplně ideální sezónu. Na jaře nepochopitelně ztratili náskok na ostatní týmy a uniklo jim playoffs. V létě napravili selhání z jara a probojovali se do vyřazovací části. Před branami finále ale museli vzdát hold hráčům Fnatic, kteří byli jednoznačně lepší. Fotbalová organizace dostala šanci reprezentovat Evropu na domácím šampionátu, nicméně ve druhém kole narazili na Humanoidův tým a sezona pro ně skončila.

Upset, jeden z nejlepších střelců evropské soutěže, z týmu odešel a připojil se k Origen. Následoval ho i parťák IgNar, jenž našel nové angažmá v Americe. Schalke hledalo adekvátní náhradu a lze říci, že ji i našlo. Po splnění vojenské služby se na scénu vrací kontroverzní střelec z Řecka – Forgiven. Záda mu v příštím roce bude krýt Dreams, který přichází z SK Gaming.

Změny v Cloud9 a 100Thieves

V obláčkové organizaci došlo k několika změnám. Příští rok povede C9 kouč Westrice. Reignover se stane hlavním trenérem akademie, ke které se připojili tři noví hráči: Nite, Dragonminkim a k1ng. V “béčkovém” týmu zůstane support Diamond. Svenskerena, jenž přestoupil do Evil Geniuses, nahradí v nadcházející sezoně Blaber. 

Ssumday se vrací zpět do hlavního týmu 100Thieves. Zpátky do akademie se vrací Fakegod a Soligo. Akademii zlodějů doplní nově support Breezyyy a Contractz, který odchází z Golden Guardians.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Broken Blade bude oblékat dres TSM i příští rok.
  • Lehends, bývalý support Griffin, přestoupil do Hanwha Life.
  • Světový šampion Ambition nadále setrvá v Gen.G. V týmu bude působit jako streamer.
  • Evil Geniuses našli trenéra. Je jím Irean, který dříve koučoval CLG.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama