Splyce se mění na MAD Lions a přijímá českého marksmana
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Splyce se mění na MAD Lions a přijímá českého marksmana

Splyce se mění na MAD Lions a přijímá českého marksmana

Giry

Giry

30. 11. 2019 17:00

Spekulace se potvrdily, Carzzy míří do LEC.

Reklama

Další esportové rošády jsou tady. Ztrácíte se už v záplavě přestupů? Podívejte se na náš přehled všech pohybů hráčů a trenérů mezi týmy.

Carzzy míří do LEC

Tým, který jsme dosud znali jako Splyce, změnil značku. Nyní vystupuje pod názvem MAD Lions. Je vám toto jméno povědomé? Pokud ano, je to nejspíš proto, že tento celek vystupoval dosud ve španělské lize a v jeho řadách působí i Aleš “Freeze” Kněžínek.

Jenže Freeze nejspíš zůstane ve španělsku a do LEC se s MAD Lions podívá jiný český hráč – Matyáš “Carzzy” Orság se posadí po bok Humanoida v nejvyšší evropské lize. Spekulace se tedy nakonec potvrdily a my se můžeme těšit na další české jméno v LEC.

Wolf ukončuje kariéru

Lee “Wolf” Jae-wan za svou kariéru posbíral řadu trofejí – mezi ty největší patří čtyři tituly z korejské ligy LCK, první místo na Mid Season Invitational v roce 2017 a samozřejmě také dva tituly mistra světa z let 2015 a 2016. Po takto bohaté kariéře se třiadvacetiletý support rozhodl ukončit své působení na profesionální scéně a odejít do hráčského důchodu.

Splyce se mění na MAD Lions a přijímá českého marksmana

Poslední rok strávil v Turecku, kde se s týmem Supermassive Esports dostal do finále v obou letošních splitech, ale vždy se musel spokojit pouze se stříbrnou pozicí, jen o kousek mu tedy utekla účast na letošních Worlds.

Další esportové zajímavosti:

  • Do základní sestavy Cloud9 míří nový jungler Robert “Blaber” Huang.
  • FunPlus Phoenix získali ocenění “Nejlepší tým” v LPL.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama