Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

Giry

Giry

25. 11. 2019 07:00

Promyšlené periferie pro hráče a bohatý výběr, to je ORYX od Niceboy.

Reklama

Niceboy je poměrně mladou značkou, začínala pár let zpět s outdoor kamerami, později sluchátky, přenosnými repráčky či fitness náramky. Značce se na našem trhu podařilo prosadit a nově nabízí rovněž vybavení pro hráče v podobně gaming řady ORYX. Nabídne vám všechny periferie, co budete ke hraní potřebovat. Níže si ji podrobně představíme.

Myš je prostě základ

Pro hráče jsou samozřejmě důležité všechny periferie pro maximální zážitek, vše ale začíná u myši. Niceboy aktuálně nabízí trojici ORYX myší odstupňovaných podle toho, jak moc vybaveného hlodavce chcete a jaký máte rozpočet. Jmenují se jednoduše M200, M400 a M600, takže se mezi nimi každý snadno zorientuje.

Model ORYX M200 sice “sedí” na nejspodnější příčce, ale to neznamená, že jde o špatnou volbu. Myš nabízí sedm tlačítek, snadno nastavitelné DPI (maximum 6400) či třeba nastavitelné podsvícení nebo makra. V kombinaci s příznivou cenou je to vhodná volba pro méně náročné hráče. O krok výše se dostáváme k modelu ORYX M400 s ergonomickým tvarem pro pravou ruku či nastavitelným závažím, což jsou hlavní novinky oproti M200. Fajn bonusem je extra tlačítko vedle levého, které je hodně dobře přístupné.

Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

Nejpokročilejší myš s nabídce Niceboy představuje model ORYX M600 s uhlazeným oblým designem a ergonomickým tvarem poskytujícím opěru nejen pro palec ale také pro malíček. Na myši najdeme trojici tlačítek pro palec a nad kolečkem zase pohodlné přepínače DPI. Senzor umí až 10000 DPI a aktuální vybranou hodnotu prozradí barva podsvícení loga a kolečka. Spodní hrana myši je ještě lemovaná extra podsvícením nabízejícím sedm zón, které si nastavíte přes software.

K herní myši je podložka prakticky nutností a tu rovněž vyřešíte pomocí s nabídkou řady ORYX. Výrobce nabízí základní podložku ORYX Pad s rozměry 30 x 25 cm a pro náročnější ještě její XL variantu s rozměry 80 x 30 cm.

Klávesnice? Samozřejmě, včetně mechanických

Stejně jako nabídka myší funguje nabídka klávesnic. Vybírat můžeme z modelů ORYX K200, K400 a K600. Již “základní” model K200 vám nabídne kovovou konstrukci, nastavitelné podsvícení, anti-ghosting či šikovné zamknutí Windows klávesy. To znamená, že se vám omylem nepodaří vyskočit ze hry, pokud ji v zápalu hraní stisknete. Zkrátka něco, co se dost hodí.

Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

Razíte mantru, že hráč musí mít jedině mechanickou klávesnici? V takovém případě má pro vás Niceboy třeba ORYX K400. Kromě kvalitních spínačů Outemu Red nabízí opět kovovou konstrukci, nastavitelné podsvícení či třeba již popisované zamykání Windows klávesy. Řadu hráčů určitě potěší minimalistický design. No a konečně se dostáváme k modelu K600. Proč sáhnout po K600 místo po K400? Třeba z důvodu, že chcete programovatelná makra, RGB podsvícení jednotlivých kláves nebo opěrku dlaní.

Také mezi headsety můžete vybírat

Tím jsme si představili hlavní periferie pro ovládání her. Ale určitě se shodneme na tom, že je fajn slyšet zvuk nebo mít možnost komunikovat se spoluhráči. No a samozřejmě pro vás má Niceboy na výběr hned několik headsetů. Asi nepřekvapí, že můžete vybírat z X200, X400 a X600. Opět jsou odstupňované tak, aby si každý mohl vybrat ten nejvíce vyhovující.

Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

Základní ORYX X200 vám tak za příznivou cenu nabídne flexibilní konstrukci, nastavitelný mikrofon, ovládání na kabelu či opletený kabel. Připojuje se pomocí tradičního 3,5mm jacku, takže široká kompatibilita je zajištěna. Chtěli byste pro své uši něco lepšího? Model X400 nabídne prostorový zvuk 7.1, mikrofon s redukcí šumu, kovovou konstrukci a připojení přes USB.

Nestačí ani X400? Potom je tu pro vás X600, opět s prostorovým zvukem a nově vibracemi, aby vás headset ještě více vtáhl do hry. Na kabelu najdete propracované ovládání. Umožní třeba snadno vypnout mikrofon, vibrace, podsvícení a další.

Značka Niceboy vás s produktovou řadou ORYX vybaví ke hraní

A bonus na závěr

Uffff. To máme celkem 11 produktů, ze kterých můžete vybírat při zařizování vaší herní stanice. Ale je tu ještě jeden a sice majestátní ORYX Throne, neboli propracované herní křeslo, jenž se právě dostává na trh. Může se pochlubit pevným ocelovým rámem, bederním a hlavovým polštářkem či nastavitelnými opěrkami pro lokty. Ale pozor, je možné, že se vám z takového křesla už vůbec nebude chtít od hraní zvedat.

Celou řadu Niceboy ORYX najdete na CZC. Nyní už víte, co nabízí a jak se rozhodnout při výběru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama