Nová šampionka: Senna
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka: Senna

Nová šampionka: Senna

Giry

Giry

29. 10. 2019 17:00 1

Napůl ADC, napůl support, taková bude nová šampionka.

Reklama

Riot představil novou šampionku Sennu tentokrát i se schopnostmi.

Pasivka – Absolution

  • Sennina zbraň Relic Canon střílí pomalu, ale uděluje bonusové poškození. Může si zvýšit range, AD a šanci na kritický zásah v průběhu hry absorbováním mlhy z nepřátelských šampionů, do kterých útočí, nebo z duší, které se objevují po mrtvých neprátelských jednotkách.

Q – Piercing Darkness

  • Senna vypustí střelu, která léčí spojence a uděluje poškození nepřátelům. Této schopnosti může snížit cooldown základními útoky.

W – Last Embrace

  • Senna vypustí mlhu na prvního zasaženého nepřítele. Mlha mu udělí poškození a po krátké chvíli (nebo pokud cíl zemře) mlha tento cíl a další nepřátelé v okolí znehybní.

E – Curse of the Black Mist

  • Senna se promění v oblak mlhy a přidá rychlost pohybu a neviditelnost sobě a svým spojencům. Pokud spojenec vyjde z mlhy, nepřátelé ho uvidí jako ducha, který nejde zacílit, dokud na ně nezaútočí nebo nepřijde blízko.

R – Dawning Shadow

  • Senna vystřelí paprsek s globálním dosahem. Zasažení spojenci získají štít a nepřátelům zasaženým středem paprsku udělí poškození.

 

I když jsme se přesného popisu schopností dočkali až dnes, Lucianovu družku už Riot ukázal před několika týdny v parádním krátkém filmečku:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama