Nová karetní hra od Riotu se jmenuje Legends of Runeterra
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Legends of Runeterra Článek Nová karetní hra od Riotu se jmenuje Legends of Runeterra

Nová karetní hra od Riotu se jmenuje Legends of Runeterra

Giry

Giry

16. 10. 2019 03:41

Ne, nejedná se o nový herní mód do League of Legends, ale o samostatný titul.

Reklama

POZOR: V tomto článku píšeme pouze o nové karetní hře. V rámci desetiletého výročí ale Riot oznámil také velké změny pro LoL a TFT, novou FPS hru a animovaný seriál.

Riot Games konečně ukazuje, proč má v názvu písménko S značící více, než jednu hru. Oznámil totiž novou karetní hru s názvem Legends of Runeterra.

I v této karetní hře půjde o souboj dvou hráčů a podobně jako v League of Legends se budete snažit zničit nepřátelský nexus. Najdete zde karty svých oblíbených šampionů se speciálními schopnosti inspirovanými původním LoL. Svůj balíček karet pak doplníte dalšími pomocníkami – každá postava ve hře pochází z jednoho z šesti hlavních regionů: Demacia, Noxus, Freljord, Piltover a Zaun, Ionia a Stínové ostrovy. Tyto regiony mají každý svůj speciální herní styl a výhody. Regiony můžete i kombinovat. Karty vašich hrdinů navíc mohou získávat nové úrovně a zvyšovat tak svouji sílu.

Velkou změnou oproti konkurenci je nákup karet. V Legends of Runeterra si nebudete kupovat balíčky s náhodnými kartami. Za hraní získáváte zkušenosti a body, pomocí kterých si budete moci karty a frakce odemykat. Stejným způsobem získáte také truhly s kartami. Pokud si ale chcete pořídit konkrétní kartu do své sbírky, máte na výběr ze dvou možností – koupit si kartu za herní měnu nebo za reálné peníze.

Legends of Runeterra přichází zdarma na PC a mobilní telefony. Už nyní se můžete zaregistrovat na playruneterra.com a doufat, že vás Riot brzy pustí do hry. Na twitchi a youtube už hru můžete sledovat, protože právě probíhá první pětidenní veřejná beta. Další testování se plánuje na začátek roku 2020.


Přidejte se do naší facebookové skupiny Legends of Runeterra CZ/SK, kde se můžete dělit o dojmy ze hry a hledat spoluhráče!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama