Humanoid jede na Worlds, proti Fnatic bude hrát o lepší seed
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Humanoid jede na Worlds, proti Fnatic bude hrát o lepší seed

Humanoid jede na Worlds, proti Fnatic bude hrát o lepší seed

Giry

Giry

14. 9. 2019 18:00 1

Český midlaner se představý na světovém šampionátu.

Reklama

Po dnešním souboji mezi Splyce a Schalke známe všechny týmy, které budou reprezentovat evropskou soutěž LEC na světovém šampionátu během října a (doufejme i) listopadu. Vítěze splitu G2 doplní ještě Fnatic a právě Splyce s Humanoidem, kteří si dnes vybojovali vstupenku.

Zatímco včerejší souboj mezi dvěma českými reprezentatny v týmech Splyce a Origen došel až do napínavé páte hry, dnes bylo po třech hrách hotovo. Splyce nedali soupeřům z Schalke04 šanci a vybojovali si třetí poslední místo mezi evropskými účastníky světového šampionátu. Gautlet turnaj však ještě nekončí. Zítra se po duelu Splyce vs Fnatic rozhodne, který tým postoupí přímo do skupin a který o ně bude bojovat ve fázi play-in.

Pokud se nestane nic neočekávaného, Humanoid bude první čech, který nastoupí do LoLkařského nejprestižnějšího turnaje. Aleš “Freeze” Kněžínek se sice s týmem H2K zúčastnil Worlds v roce 2016 v USA, kvůli zranění ruky ale nezasáhl do žádného zápasu.

Už na začátku příštího týdne budeme znát všechny účastníky letošního světového šampionátu. Sleduje dál Tryhard, o všem vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama