Semifinále LCS: Podaří se CLG po třech letech dostat do finále?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Semifinále LCS: Podaří se CLG po třech letech dostat do finále?

Semifinále LCS: Podaří se CLG po třech letech dostat do finále?

Honza Fremut

Honza Fremut

17. 8. 2019 15:00

Je tu semifinále LCS. Kdo se podívá do finále?

Reklama

V zámoří dnes v noci začnou semifinálové bitvy mezi čtveřicí nejlepších týmů americké LCS. Jak dopadlo čtvrtfinále se dočtete v tomto článku.  

Výsledky duelů z předchozích týdnů naleznete v eSportovém přehledu, kde mimo jiné je k dispozici i přehled zápasů nadcházejících.

Podaří se Biofrostovi udržel 100% winrate v play-off?

Support Counter Logic Gaming Vincent “Biofrost” Wang má na svém kontě úctyhodnou bilanci v play-off bitvách. Za svou kariéru v play-off neprohrál ani jednu sérii. Vděčí tomu svému předchozímu týmu Team SoloMid, se kterými třikrát vyhrál americkou LCS. A aby toho nebylo málo, dvakrát z toho ve finále porazil Cloud9, proti kterým se dnes večer postaví v barvách CLG. 

Samotným CLG se předchozích letech nikterak nedařilo. Ačkoliv je tato organizace známá a má silnou fanouškovskou základnu, do play-off se tento tým působící na scéně již od roku 2010, podíval naposled před dvěma a půl roku a do samotného finále v roce 2016, kdy se CLG podařilo vyhrát jarní split po výhře nad Team SoloMid. 

Semifinále LCS: Podaří se CLG po třech letech dostat do finále?

Cesta k doživotnímu odkazu

Ačkoliv se americký midlaner Tanner ”Damonte” Damonte dostal poprvé do kompetitivního týmu již v roce 2015 a od roku 2017 působí na nejvyšší úrovni, pro mnoho fanoušků je stále neznámou tváří. Nyní ovšem přišla šance, aby si Damonte vybojoval slávu a odkaz, který by ho provázel minimálně po celou jeho kariéru. Ve čtvrtfinále se jemu a Clutch Gaming podařilo zastavit TSM a především Bjergsena. V semifnálové sérii ovšem čeká na Tannera větší výzva. Je jí dánský midlaner Jensen, Pokud by se Clutch Gaming podařilo Team Liquid porazit, Damonte by si z play-off odnesl skalp dvou nejznámějších midlanerů v LCS, a to už je něco, na co může být hráč dostatečně hrdý. 

Příběhů jako je ten Damonteho nebo Biofrosta nás čeká mnoho, proto si produkce LCS připravila video, které vám nabízíme níže. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama