Poslední týden LEC: kdo se probojuje do playoffs?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Poslední týden LEC: kdo se probojuje do playoffs?

Poslední týden LEC: kdo se probojuje do playoffs?

Filip Vít

Filip Vít

16. 8. 2019 14:00

Český zástupce má blízko k účastni v Aténách.

Reklama

Poslední týden evropské soutěže je tady, a to znamená pro některé celky jediné. Poslední šance probojovat se do playoffs. Jak vypadá aktuální pořadí a jak se vedlo týmům v předchozím týdnu, se dočtete v tomto článku. Nyní se pojďme podívat, co nás v devátém týdnu LEC čeká. 

Výsledky duelů z předchozích týdnů naleznete v eSportovém přehledu, kde mimo jiné je k dispozici i přehled zápasů nadcházejících.

Uvidíme Humanoida v Aténách?

V minulém splitu si přímý postup do semifinále zajistil český střelec Patrik, jenž hájí barvy Origenu. Letos si letenky do Atén může zajistit druhý český zástupce - Humanoid. Ten se dělí se svým týmem o druhou pozici s Fnatic, když oba celky mají bilanci 12-4. Klíčový bude vzájemný souboj obou týmů, který by měl započít dnes kolem osmé večerní. Duel v první polovině letního splitu ovláli hráči Splyce ve velmi vyrovnané hře. Jak dopadne zápas tentokrát?


Poslední lístky do playoffs

O poslední dva lístky do playoffs bude bojovat tato čtveřice: Vitality (7-9), Origen (7-9), Rogue (6-10) a SK Gaming (5-11). Největší šance na postup mají Vitality a Origen. Vitality narazí v prvním hracím dni na poslední Misfits, druhý den nás čeká atraktivní podívaná, neboť tým YamatoCannona změří síly se Schalke 04. Výsledky Origen s českým snajprem budou mít největší vliv na to, kdo se probojuje do playoffs. První zápas xPekeho organizace totiž hraje s Rogue a den poté s SK Gaming. Pokud Origen oba dva duely ovládne a Vitality zvítězí alespoň nad Misfits, bude šestice pro playoffs kompletní: G2 Esports, Fnatic, Splyce, Schalke 04, Vitality a Origen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama