Eternals: Achievementy pro jednotlivé šampiony
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Eternals: Achievementy pro jednotlivé šampiony

Eternals: Achievementy pro jednotlivé šampiony

Reibl

Reibl

14. 8. 2019 16:00 3

Placené statistiky přicházejí i do League of Legends.

Reklama

Riot představil nové placené achievementy, které lze plnit při hraní za určité postavy. Na Live servery se dostanou v Patchi 9.17. Pojďme se na novinku detailně podívat.

Co jsou Eternals?

Eternals je systém achievementů, které získáváte s jednotlivými postavami. Zaznamenávají se přitom různé milníky, a to přímo pro daného šampiona. Ty se následně zvěční přímo v klientovi a ve hře.

Každá postava má několik Eternals. Při zakoupení jedné Eternals sady se vám v klientovi zobrazí jejich přehled a milníky. Každý Eternal má těchto milníků několik. Riot se snažil každé postavě přiřadit obecný a unikátní Eternal. Příklad níže:

Unikátní Eternal: Aatrox má v tomto případě unikátní Eternal s názvem “QQs”. Ten má pět milníků a jde v nich o to udeřit ideálně s Aatroxovo Q. Jak můžete vidět, tento Eternal se váže přímo k postavě a využití konkrétní schopnosti.

Obecný Eternal: Druhý Eternal zastupuje klasické udělené poškození s danou postavou. I zde je pět milníků a vy s postavou musíte dosáhnout určitého poškození napříč hrami. Poslední Eternal představuje počet killů s danou postavou.

Nejlepší výkon: Při dosažení pátého milníku se vám odemkne možnost zobrazit váš nejlepší výkon v jedné hře. Ten reflektuje daný Eternal.


Kolik Eternals bude?

Celkem se ve hře vyskytuje 145 šampionů. Každý z nich obdrží na začátku přibližně 6 různých Eternals. Ty půjdou zakoupit v balíčku po třech pro jednu postavu. Riot plánuje Eternals dlouhodobě přidávat a systém achievementů udržovat.


Za kolik si můžu Eternals pořídit?

Bohužel celý systém Eternals bude zpoplatněný. Nepůjde přitom o nic levného, pokud hrajete více postav. Balíček 3 Eternals na jednu postavu váš přijde na 850 RP.

Jestli chcete Eternals statistiky na více šampionů, musíte si je koupit na každou zvlášť.

Eternals: Achievementy pro jednotlivé šampiony

Riot hájí cenovku funkcemi. Eternals prý představují nový systém, jehož vývoj a údržba se musí zaplatit. Pro každou postavu přitom je vymyšlen unikátní achievement (viz. Aatroxovo QQs). Není ovšem vyloučeno, že se po reakci komunity dočkáme úpravy ceny.


Zobrazení Eternals ve hře

Pokud máte odemčen nejlepší milník Eternalu, tak se vám počítá nejlepší výkon. Toho můžete dosáhnout v průběhu hry. Pokud se tak stane, všem ve hře se zobrazí následující oznámení.

Na konci hry bude váš nejlepší výkon taky zobrazen.

V případě, že dosáhnete pátého milníku, vylepší se vám také váš mastery emote.

Eternals protihráče navíc uvidíte vždy, když umřete. Zobrazí se dole na obrazovce.


Eternals v klientovi

Menší změnou si kvůli Eternals projde přehled šampionů. Krom mastery úrovní na první pohled uvidíte počet Eternals konkrétní postavy.

Eternals: Achievementy pro jednotlivé šampiony

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama