Gorilla a sOAZ opouští tým Misfits
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Gorilla a sOAZ opouští tým Misfits

Gorilla a sOAZ opouští tým Misfits

Smashee

Smashee

25. 7. 2019 18:00 1

Tyto dva veterány již červeno-černý dres oblékat neuvidíme.

Reklama

Organizaci Misfits, dlouhodobého účastníka nejvyšší evropské soutěže, opouští dva z jejích hráčů.

Oba hráči, tedy francouzský toplaner Paul “sOAZ” Boyer a korejský support Kang “GorillA” Beom-hyun opouští tým, ve kterém působili od listopadu 2018. Misfits oba odchody dnes oznámili na svém Twitteru. Ani v jednom z tweetů nebyl uveden žádný konkrétní důvod, ale za odchodem hráčů budou zřejmě nenaplněná očekávání. Misfits totiž před začátkem letošního jarního splitu působili papírově jako jeden z nejsilnějších týmů a to i kvůli těmto dvěma akvizicím. V jarní části soutěže ale obsadili pro tak silnou sestavu potupné osmé místo a nejinak je tomu i nyní, v právě probíhající letní části soutěže. Vedení organizace zašlo dokonce tak daleko, že nasadilo do LEC svůj academy tým, který jinak působí v LFL. 

Soaze zřejmě není třeba fanouškům esportu představovat. Je jedním z veteránů evropské scény, několikanásobným vítězem EU LCS, semifinalistou MSI a finalistou Worlds. Jeho nejznámějšími působištěmi jsou týmy Fnatic a Origen, se kterými již zmiňovaných úspěchů dosáhl. Jeho další osud zůstává zatím neznámý.

To, že sOAZe není třeba představovat, o Gorillovi rozhodně platí také. GorillA nastartoval svou kariéru v korejském týmu Najin White Shield, poté přestoupil do nově zformovaného týmu HUYA Tigers (později GE Tigers, KOO Tigers, Tigers a ROX Tigers), se kterým dosáhl na vítězství v domácí lize i KeSPA Cupu 2016. V roce 2015 prohráli finále Worlds, ve kterém nestačili na tehdy dominantní SKT. Dále působil v organizacích Longzhu Gaming a Kingzone DragonX, s nimiž rovněž získal titul LCK a stříbrné pozice na KeSPA Cupu 2017 a MSI 2018. Stejně jako u sOAZe nejsou další hráčovy plány známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama