Sedmý týden v LCS může zamíchat tabulkou
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Sedmý týden v LCS může zamíchat tabulkou

Sedmý týden v LCS může zamíchat tabulkou

Reibl

Reibl

20. 7. 2019 16:00

TSM, CLG a C9 čekají důležité zápasy.

Reklama

Americká LCS má před sebou už 7. hrací týden. Na vrcholku se osamostatnila dvojice týmů, Team Liquid a Cloud9. Na dalších pozicích je to ale těsný souboj a každá hra může značně ovlivnit naděje na playoffs.

Výsledky a rozpis zápasů nejen americké soutěže naleznete v eSportovém přehledu.

Po několikatýdenní pauze u balančního týmu se také vrací komentátor Jatt. O tom, co ho přivedlo zpět, mluvil v rozhovoru s Travisem.

TSM vyzvou Golden Guardians

Pokud se podíváme na třetí až osmou příčku, zjistíme, že všechny tyto týmy dělí maximálně dvě výhry. Právě v tomto balíků jsou i TSM a Golden Guardians. Jejich vzájemný souboj může ovlivnit nasazení do playoff, ale i postup do něj. TSM půjdou do zápasu po zahozené hře proti C9. Golden Guardians zase zdolali rozjeté CLG. Proto můžeme očekávat vyrovnanou bitvu. Zápas začíná o půlnoci ze soboty na neděli.

CLG musí prokázat formu proti Cloud9

Zajímavě vypadá i duel Counter Logic Gaming a Cloud9. I zde celky dělí jediná výhra. CLG po mnoha neúspěšných sezónách konečně mohou útočit na playoff pozice. Navíc nedávno zdolali i TSM. C9 jsou sice na druhém místě, jenže jejich agresivní styl ne vždy vyjde. Oběma celkům výhra v tomto duelu hodně pomůže, proto nezapomeňte v neděli ve 22:00 zapnout stream.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama