Pátý týden LEC: Rekkles na lavičce, Misfits s novou sestavou včetně Neona
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Pátý týden LEC: Rekkles na lavičce, Misfits s novou sestavou včetně Neona

Pátý týden LEC: Rekkles na lavičce, Misfits s novou sestavou včetně Neona

Filip Vít

Filip Vít

19. 7. 2019 14:00

Týden se s týdnem sešel a my tu máme pátý týden evropské soutěže!

Reklama

Uběhl další týden a v berlínském studiu dnes bude zahájen již pátý týden LEC. Pokud jste zmeškali, co se v předchozím týdnu odehrálo, nesmutněte. Stačí si přečíst tento článek, nebo se podívat do eSportového přehledu na výsledky duelů, kde samozřejmě naleznete i rozpis nadcházejících zápasů.

Změny v soupiskách

Na Rift Rivals jsme mohli vidět v barvách Fnatic britského junglera Dana, jenž v několika zápasech nahradil Broxaha. V pátém týdnu evropské soutěže oblékne černooranžový dres nová tvář, která atmosféru LEC nasaje poprvé. Hvězdný střelec Rekkles bude sledovat výkony jeho náhradníka Magifelixe ze zákulisí. 

Soupiska zvučných jmen organizace Misfits na jaře selhala, když se ani neprobojovala do playoffs. Ani po čtvrtém týdnu letní části to nevypadá růžově, a tak kompletní pětice (Soaz, Maxlore, Febiven, Hans Sama a Gorilla) je stažena a na jejich místo dosazena pětice akademie (Dan Dan, Kirei, Lider, Neon, Hiiva).

Pátý týden LEC: Rekkles na lavičce, Misfits s novou sestavou včetně Neona


Kompletní rozpis zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu.

TH tip pro první hrací den: Misfits vs. Splyce Nová soupiska Misfits se bude snažit ukázat v tom nejlepším světle. Za zmínku stojí také střetnutí Humanoida a slovenského snajpra Neona. Potvrdí Splyce formu a udrží se na čele tabulky?

TH tip pro druhý hrací den: Origen vs. Vitality Oba celky se trápí. Po výkonech Origenu na Rift Rivals se od party kolem Patrika čekalo více. Xpekeho tým se s bilancí (4-4) drží na středu tabulky. Dohnat v tabulce je mohou Vitality, pokud zvítězí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama