Riot zveřejnil přesná data vydání TFT na všechny servery
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Riot zveřejnil přesná data vydání TFT na všechny servery

Riot zveřejnil přesná data vydání TFT na všechny servery

Reibl

Reibl

25. 6. 2019 16:00

TeamFight Tactics již brzo na Live serverech.

Reklama

Na oficiálním fóru Riot Beernana sdílel, jak přesně bude probíhat nasazení TeamFight Tactics na Live servery. Nejdříve se dočká japonský a oceánský server. Zbytek světa přijde na řadu později – Evropa ve středu odpoledne.

Spuštění v Evropě

V Americe se TFT aktivuje již dopoledne. Nás samozřejmě nejvíc zajímájí evropské servery. TFT bude pro EUNE a EUW k dispozici ve středu 26. 6. odpoledne. Přesný čas není znám. Spolu s Evropou Riot aktivuje herní režim i na ruském a tureckém serveru.

Na další servery se dostane řada ve čtvrtek a v pátek.

Omezení

Spolu s TFT mají přijít i mise a Beta Pass. Obojí Riot aktivuje až o týden později. Hry, které do té doby odehrajete, se nebudou k misím počítat.

Kvůli snížení zátěže na servery nebude dostupný tréninkový režim. Custom hry půjdou spustit pouze s 10 lidmi a do 1. července Riot vypne možnost přesunu účtu mezi servery.

Jelikož se TFT dostane na japonské a oceánské servery nejdříve, Riot pouze zde nasadí ještě jedno omezení. Na nový herní mód budete muset mít alespoň 10. úroveň účtu.

Všechna tato opatření jsou jen dočasná.

Buďte trpěliví a nahlašujte bugy

Mějte na paměti, že se TFT i po vypuštění na live servery stále nachází ve fázi beta testování. Riot slibuje, že bude vydávat aktualizace pro vybalancování hry a na odstranění bugů klidně denně, pokud to bude nutné.

PŘIPOJTE SE DO NAŠÍ FACEBOOKOVÉ SKUPINY TEAMFIGHT TACTICS – KLIKNĚTE SEM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama