LCS přinese souboj TSM proti Cloud9, neporažený Optic jde na Team Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS přinese souboj TSM proti Cloud9, neporažený Optic jde na Team Liquid

LCS přinese souboj TSM proti Cloud9, neporažený Optic jde na Team Liquid

Reibl

Reibl

15. 6. 2019 18:00

Optic Gaming vedou tabulku, ale čeká je velmi těžký týden.

Reklama

Po dvou týdnech je tabulka americké LCS v nevšedním stavu. V minulém splitu dominovalo trio Cloud9, TSM a Team Liquid. V letním splitu se na vrchol derou týmy, které dříve s těží bojovaly o postup do playoff.

Jak se dařilo týmům v předchozím týdnu naleznete v eSportovém přehledu, kde je taktéž rozpis nadcházejících klání.

Optic Gaming čeká těžký víkend

Na prvním místě se usadili Optic Gaming. Příchod Meteose byl jistě dobrým tahem a tým zatím neobdržel jedinou porážku. Jenže do teď neměli těžké soupeře. Následující víkend to změní. Hned v sobotu je čekají Cloud9. Ti sice již jednou prohráli, ale byla to především vina draftu a individuálních chyb. Soboj se C9 začne v noci v 1 hodinu ráno. Druhé utkání Optic čeká v neděli ve 21:00 našeho času. Zápas proti Teamu Liquid představuje druhou velkou výzvu. V případě výher je třeba s tímto týmem počítat do playoffs.

Cloud9 se chtějí pomstít TSM

Rivalita mezi Cloud9 a TSM patří k jedněm z největších lol esportu. TSM několikrát vyhráli nad C9 ve finále splitu. Cloud9 na druhou stranu minulý rok překazili TSM cestu na Worlds. Hry mezi těmito týmy bývají zábavné a vyrovnané. O zábavu tak bude postaráno. Na druhém konci tabulky se trápí 100Thieves. Tým bez jediné výhry se utká s Echo Fox, kteří na tom také nejsou moc dobře. Naděje na playoff se může po prohře v tomto zápase pro jeden tým značně zmenšit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama