Riotu se zdá Master Yi po posledních úpravách trochu slabý, buffy ale zatím neplánuje
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riotu se zdá Master Yi po posledních úpravách trochu slabý, buffy ale zatím neplánuje

Riotu se zdá Master Yi po posledních úpravách trochu slabý, buffy ale zatím neplánuje

Giry

Giry

18. 5. 2019 16:00

Riot Meddler mluvil o ARAMu a několika šampionech.

Reklama

Na oficiálním fóru se Riot Meddler rozpovídal o několika změnách, které už jsou ve hře, nebo které nás naopak ještě čekají.

Nejprve se zmínil o úpravách na ARAMu. Balanční změny toho módu se prý objeví vždy po několika aktualizacích. Bude se jednat o jednoduché úpravy, většinou zvýšení hodnoty uděleného či obdrženého poškození, síly léčení atd. Riot nechce sahat do vlastností schopností, aby se na různých mapách příliš nelišily (neplánuje se tedy úprava cooldownů, trvání CC efektů, délka skoků apod.)

Poté přišli na řadu šampioni. Nejprve byla zmíněna Yuumi, ta se zdála Riotu při vypuštění na live servery příliš slabá, a tak se ihned dostavil hotfix. Nyní Riot sbírá data a v příštím týdnu se rozhodne, zda bude v aktualizaci 9.11 nejnovější šampionku dále upravovat, či ne.

Master Yi po úpravách zaostává ve středně vysokém a vysokém elu. To prý nebyl cíl proběhlých úprav a tak Riot nyní monitoruje, jak se s ním hráči popasují. Další změny nechce uspěchat.

Riotu se zdá Master Yi po posledních úpravách trochu slabý, buffy ale zatím neplánuje

Následoval odstavec o šampionech, kteří používají Guinsoo’s Rageblade. Tento předmět dostal nerf v posledním patchi a hráče zajímalo, jaký to mělo dopad na hru. Zatím se s tím prý všichni popasovali dobře, největší dopad má tato změna nejspíše na Kog’Mawa, ale i ten se zatím drží.

Závěrem se Meddler zmínil o velkých změnách Wukonga, které hráči v současnosti zkouší na testovacím serveru PBE. A vypadá to, že jsou spokojení, protože k Riotu se zatím dostala převážně pozitivní zpětná vazba. Navíc od hráčů padly i zajímavé návrhy, které nyní Riot zpracovává. Tyto úpravy opičího šampiona se prý budou testovat asi čtyři týdny, příští patch se tak Wukonga ještě nedotkne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama