Ask Riot: obtížnost postav, obchod za modrou esenci a Prestige chromy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: obtížnost postav, obchod za modrou esenci a Prestige chromy

Ask Riot: obtížnost postav, obchod za modrou esenci a Prestige chromy

Reibl

Reibl

12. 4. 2019 17:00

Chromy z partnerského programu budou k dispozici v obchodě za modrou esenci.

Reklama

Je tu další díl Ask Riot, kde se hráči ptají vývojářů na otázky ohledně hry. Dneska se dovíme o tom, jak Riot volí obtížnost nové postavy, co přesně bude v obchodě za modrou esenci a zda se Prestige skiny budou dát sehnat i jinak.

Když vytváříte novou postavu, co rozhoduje o její obtížnosti?

Záleží na více faktorech. Snažíme se je rovnoměrně vyvážit.

  1. Téma: samotná tématika šampiona může určovat, jak těžké bude s ním hrát. Například Fiora je “Grand Duelist”, což z ní dělá osobu, která je velmi precizní a je třeba skill při hraní. Pak zde máme jednoduchého Teema, jenž je velmi přímočarý.
  2. Cílová skupina: při začátku vývoje si určíme, pro koho vlastně šampion bude. Zda se má jednat o jednoduchou, nebo obtížnou postavu. Zda chceme cílit na hráče, kteří již s obdobně náročným šampionem mají zkušenosti, nebo na jiné. Například Thresh ve své době byl koncipován jako obtížnější a agresivnější postava s cílem přivést mezi supporty nové hráče.
  3. Co další postavy: v potaz bereme i šampiony, které jsme vydali, nebo chystáme vydat. Snažíme se o jistou rovnováhu. Ideálně tak pouštíme mezi lidi ročně těžkou, středně náročnou a lehkou postavu. Tak, aby si každý vybral.

- Riot Scurffy

Bude zde možnost získat Prestige skiny i když už nebudou k dispozici, krom rerollu?

Všechny Prestige skiny můžou padnout z lootu po jejich odstranění z eventu a Prestige obchodu. Stejně jako mýtické skiny. Šance, že vám padnou, je ovšem velmi malá. Možnost tam ovšem je, jak z Hextech bedny, tak z Orbu či Level kapsule. Krom těchto cest neplánujeme další, pomocí které byste Prestige skiny mohli získat.

- Riot Kenadamsnsa

Budou chromy za modrou esenci zpátky? A bude možnost získat zelené chromy z Partnerského programu?

Ano, obchod za modrou esenci se v následujících měsících zase vrátí! Zároveň v něm budete moci pořídit i některé chromy z Partnerského programu.

- Riot donthassledahoff

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama