RP budou dražší, mění se také Refund systém
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek RP budou dražší, mění se také Refund systém

RP budou dražší, mění se také Refund systém

Smashee

Smashee

20. 2. 2019 15:00

Kvůli změnám v daňovém systému a inflaci se v jistých regionech zvýší ceny RP.

Reklama

Počínaje pátým březnem se budou v mnoha regionech zvyšovat ceny Riot Points. Každoročně se prověřují ceny v globálním měřítku a provádí se změny vzhledem k inflaci měn a změnám daní. Letos se změnilo více okolností, než bývalo běžné, počínaje zaváděním nových daní v jistých regionech, přes pokračující slabost měn vůči dolaru, až k inflaci.

Každý region má pro změnu cen specifický důvod, ale všichni hráči pocítí zvýšení cen RP. Až do 5. 3. se ale můžeme těšit na extra bonusové RP (zřejmě jako kompenzace) a stejně tak se můžeme těšit i na nový systém refundů.

Změny cen

EU: 9-15% zvýšení (v rámci několika zemí Evropy). Pro nás jsou nejdůležitější tyto dva údaje:

  • Eurozóna: 15%
  • Česká republika: 11%

Refundy

Plánem je vytvořit konzistentní celosvětový systém refundů a rozšířit možností vrácení věcí, které jste si koupili omylem nebo se vám nelíbily.

  • Současný systém: Každý účet v League of Legends dostane při vytvoření 3 tokeny, které může použít po dobu své existence. Pokud vám žádné tokeny nezbývají, nemůžete vracet zakoupené věci.
  • Nový systém: Každý účet v League of Legends dostane při vytvoření 3 tokeny. Každoročně vám bude přidán další token, pokud jste v průběhu roku alespoň jeden z tokenů využili (maximální počet vlastněných tokenů jsou 3). Dále budete moci vracet v průběhu jednoho týdne od zakoupení jisté nepoužité předměty přímo v klientovi a při tomto navrácení nebude třeba používat refund tokeny.

Důsledkem této změny je také to, že každý, kdo použil alespoň jeden refund token, dostane jeden zpět. Tokeny budou navracovány od nasazení dnešního patche.

Seznam položek, které nelze refundovat, najdete na stránkách oficiální podpory.

Extra Bonusové RP

Vzhledem ke změnám a dopadu zvýšení cen RP, budou ke každému nákupu RP přidány extra bonusové RP. Platnost této nabídky je do zavedení nových cen, tedy do 5.3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama