LEC - pátý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - pátý týden

LEC - pátý týden

Filip Vít

Filip Vít

15. 2. 2019 16:00

Je pátek a to znamená, že nás čeká další hrací týden LEC.

Reklama

V pátém týdnu evropské soutěže se přehoupneme do druhé poloviny základní části jarního splitu. V prvním hracím dni se utkají týmy, které letos na sebe v LEC ještě nenarazily. Druhý hrací den pak budeme moci sledovat první odvetná utkání. 

Jak si zatím vedou celky LEC a LCS, se dočtete v tomto článku. Pro ty, kterým unikly výsledky minulých týdnů zmiňovaných lig, tu máme eSportový přehled, kde mimo jiné je i kompletní přehled nadcházejících zápasů.

Český midliner Humanoid se představí na našich obrazovkách dnes v 18:00, když narazí se svým týmem proti finalistům uplynulého světového šampionátu. Fnatic se trápí, neboť se překvapivě nacházejí ve spodní části tabulky a navíc při posledním duelu v berlínském studiu dostali výprask od G2 Esports, kteří je porazili v rekordním čase. Humanoida následně vystřídá Patrik, jenž narazí na eXcel eSports. Zajímavá podívaná nás čeká ve 22:00, když hvězdná soupiska Misfits bude pomýšlet na vítězství dosud neporažených G2. 

LEC - pátý týden

Druhý hrací den zahájí opět Rekklesův tým, který se bude snažit vrátit porážku SK Gaming z prvního týdne LEC. V 19:00 nás čeká atraktivní zápas dvou celků z vrchní části tabulky. Vitality vyzvou Schalke 04. Neúpěšný vstup do sezóny týmu Rogue vyžadoval jisté změny. Hráči se budou snažit v pátém týdnu o první vítězství, proti Misfits to nebude ale snadné. Přelomový týden LEC zakončí hráči G2, kteří změří síly s Origen.

TH tip pro první hrací den: Misfits vs. G2 Esports

  • Dosud neporažení G2 Esports hledají svého přemožitele. Misfits je jedním z týmů, který má pro to předpoklady. Jak dopadne tento duel podle vás?

TH tip pro druhý hrací den: Schalke 04 vs. Vitality

  • Schalke 04 i Vitality si vedou zatím velmi dobře. S bilancí 6-2 se drží na druhém místě hned za G2. Kdo ale na tomto druhém místě po tomto souboji zůstane?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama