Turnaj Twitch Rivals bude plný známých streamerů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Turnaj Twitch Rivals bude plný známých streamerů

Turnaj Twitch Rivals bude plný známých streamerů

Reibl

Reibl

3. 1. 2019 17:00

Již v druhé půlce ledna se uskuteční turnaj pod záštitou Twitch platformy.

Reklama

Pokud sledujete na Twitchi známější anglicky mluvící streamery League of Legends, máme pro vás dobrou zprávu. Již 15. ledna startuje první lolkařský Twitch Rivals turnaj. Celkem 16 týmů bude rozřazeno do vyřazovacího turnaje a poperou se o celkem 75 000 dolarů (cca 1 700 000 Kč).

Diváci PUBG už například Twitch Rivals turnaje znají. Do nich si samotný Twitch zve známé streamery, kteří si tak mohou přivydělat a zároveň změřit síli s ostatními v oboru.

Konání turnaje

Hry se budou streamovat na Twitch kanále Twitch Rivals (twitch.tv/twitchrivals). Zároveň můžou všichni účastníci streamovat ze svého pohledu. Konkrétní data jednotlivých kol jsou následující:

  • Osmifinále: 15. ledna
  • Čtvrtfinále: 21. ledna
  • Semifinále: 22. ledna
  • Finále a hra o 3. místo: 23. ledna

Účastníci

Oficiální soupisky týmů zatím nejsou oznámené, ale na streamu jednoho z účastníků se objevil dokument s předběžným složením všech pětic.

Mezi jmény nechybí Cowsep, Tyler1, Voyboy, Nightblue, Scarra, Imaqtpie, Pokimane, Anniebot, Nicki Taylor, Lilypichu nebo třeba TFblade. Máme se tedy na co těšit.

Projekt Twitch Rivals už proběhl několikrát, dosud ale vždy v jiných hrách. Jeden z nich (ve hře Playerunknown's Battlegrounds) jste mohli v české hráčské komunitě zaregistrovat, jelikož v něm naši zástupci vybojovali pořádný balík peněz na charitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama