Kolik hráčů hraje hodnocené hry?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kolik hráčů hraje hodnocené hry?

Kolik hráčů hraje hodnocené hry?

Giry

Giry

2. 1. 2019 13:00 1

Zajímá vás, jaké procento hráčů nikdy do ranked her nevstoupilo?

Reklama

Každý hráč si LoL užívá jinak, někdo má rád vypjaté situace a tlak hodnocených her, někdo naopak klid a pohodu normálek, ARAMů a jiných zábavních módů. Jaký je ale poměr těchto hráčů? Koho je víc? Zkuste si před čtením dál tipnout, kolik procent hráčů vstoupilo do ranked her v minulém roce.

Toto číslo vás možná překvapí. V roce 2018 se přibližně 70% všech účtů zařadilo někam v ranked žebříčku alespoň v jedné ze tří hodnocených front (Solo/duo, Flex, 3v3). A nejen to. 65% aktivních hráčů navíc odehrálo alespoň jednu ranked hru měsíčně. To je slušná účast. Riot ji prý připisuje hlavně oblibě hráčů vyzkoušet si intenzivní, kompetitivní aspekt League of Legends. Proto raději zamíří do ranked her, kde se většina hráčů snaží na 100%.

Riot na tuto situaci samozřejmě musí reagovat, a proto upravuje systém ranked her pro všechny hráče od Ironu po Challenger. Například elitní hráči na nejvyšších příčkách hodnoceného žebříčku mají úplně jiné požadavky než hráči v nižších divizích. Často se totiž mezi sebou znají a vědí tak o silných a slabých stránkách svých spoluhráčů i soupeřů. I s tímto musí Riot počítat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama